Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Šokující proměny krásek v ošklivky: Tyhle ženy mají dvě tváře a nestydí se je ukázat!

22. listopadu 2020 | 06:00

Fotek "před a po" je plný internet. Viděli jste ale tohle? Dívky ze sebe záměrně dělají šeredy! O některých fotkách byste neřekli, že je to jedna a ta samá žena. Ten rozdíl je neskutečný.

Jistě jste už všichni viděli mraky fotek, na kterých lidé pózují před dietou a po ní. Tyto fotografie sdílejí na svých sociálních sítích, aby světu předvedli, jak se dokázali poprat s nadváhou a nyní jsou z nich královny či králové krásy.

Tyhle holky dělají přesný opak! Naschvál ze sebe dělají šeredné ošklivky, o které by si nikdo neopřel ani kolo. Z krásné a romantické slečny se vmžiku stane zrůdná nestvůra, které by se v noci lekl i slepý. Tyto vtipné fotografie ukazují, jak důležité je se při focení dobře nastavit a správně postavit k světlu.

Jaká fotka je ale reálná? Na jedné fotce vidíme nádhernou a sexy ženu, za kterou se otočí snad každý muž. Na druhé fotce, která vznikla jaksi letmo, naopak vidíme neupravenou, mnohdy ani nenalíčenou holku, která má přinejmenším čtyři brady. 

Mladé dívky si tímto způsobem ze sebe dělají legraci, a nechávají tak proudit své emoce. U těchto snímků se rozhodně pobavíte! Na některých totiž nepoznáte, že se jedná o naprosto stejnou osobu. Tyto ve skutečnosti normální a hezké ženy můžete vidět v naší fotogalerii.

Autor: Kevlar Yarmulke

Autor: Adéla Ondroušková