Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

To byl nápad! Rostoucí těhotenské bříško přirovnávala k filmům a pohádkám. Koukněte na ty změny

28. června 2020 | 06:00

Fotografka na volné noze zaznamenávala růst svého těhotenského bříška každý týden. Velikost plodu přirovnávala k filmovým a pohádkovým rekvizitám či postavám. Originální nápad inspiroval mnoho žen na internetu.

Grace Navarro se po přestěhování z Barcelony do USA začala věnovat fotografování na volné noze. Focení ji velmi baví a nápadů na originální snímky má více než dost. Stejně kreativní chtěla být i u zaznamenávání svého rostoucího těhotenského bříška. Klasické fotky před zrcadlem rovnou zavrhla a vymyslela opravdu originální sérii fotek. 

Každých 7 dní zaznamenávala na tabuli týden svého těhotenství a přibližnou velikost i váhu plodu. Následně podle velikosti přirovnala své miminko k postavě či rekvizitě ze známého filmu nebo animované pohádky. Grace si pro každou fotku vymyslela perfektní kostým, tím udělala z každé fotografie vždy opravdu originální a zábavnou vzpomínku.

V patnáctém týdnu těhotenství se například převlékla za Sněhurku držící červené jablko – a to zobrazuje právě velikost jejího miminka. O šest týdnů později na sebe vzala kostým sněhuláka Olafa z oblíbené pohádky Frozen, a to kvůli tomu, že miminko bylo dlouhé jako nos známého sněhuláka.

V kterém týdnu se Grace převlékla za Harryho Pottera nebo Medvídka Pú, se podívejte v naší fotogalerii.

Autor: Adéla Ondroušková