Trápila jsem se a jedla. Nabrala jsem 20 kilo za půl roku!

Foto: archiv
18. března  2020 
 06:00

Gábi (43) je naše kolegyně, které se povedlo shodit 15 kilo za 8 měsíců. Co všechno pro to musela udělat? A jak se stalo, že předtím tolik kilo nabrala? Čtěte a dozvíte se víc!

Vždycky jsem věděla, že moje fenka tu se mnou nebude věčně, ale na ten okamžik odchodu se nedá připravit. Především když zjistíte, že je nevyléčitelně nemocná, a jen čekáte, kdy přijde konec. Měla rakovinu a já jsem nechtěla, aby vycítila z mého chování, že se s ní něco děje. Aby si ještě svůj zbývající čas na světě užila. Jenže ono se to hrozně lehko řekne, mnohem hůř dělá. Tady se objevily moje sklony k emočnímu přejídání. Zkrátka jsem se v okamžicích, kdy jsem s ní byla večer doma sama, "odměňovala" a krmila jsem svůj mozek pocity štěstí z jídla, které miluji. A přeháněla jsem to! Během půl roku, než Julie odešla do psího nebíčka, jsem nabrala skoro dvacet kilo. V tu dobu jsem to neřešila, nervy bylo potřeba obalit.

 

Velryba nebudu!

Jakmile jsem se trochu oklepala, začala jsem si plně uvědomovat, že jsem „vyrostla“ z téměř veškerého šatníku, a děsila jsem se při pohledu do zrcadla. Tohle se muselo okamžitě spravit, protože jsem se necítila vůbec dobře ve vlastním těle. Nechtělo se mi ani chodit nikam ven, protože jsem si přišla jako ošklivá velryba.

 

Co mi pomohlo?

Věděla jsem, že musím zvolit dietu šitou na míru. Miluji jídlo, takže bych nikdy nemohla pít jen koktejly a hladovět. Také potřebuji nad sebou dozor a bič, abych nesešla z cesty, a také vidět pokroky, které motivují k další cestě. Naturhouse tohle všechno splnilo. Pravidelná strava 5x denně, každý týden kontrola měření a vážení, to vše doplněno pouze přírodními výtažky na podporu metabolismu nebo vylučování vody.

Jak vypadá Gábinin jídelníček a co bylo největším úskalím při jejím hubnutí, to se můžete dozvědět v novém čísle časopisu Blesk pro ženy! Aktuální vydání Blesku pro ženy je k dostání v novinových stáncích. Nebo si ho můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE >>>

Autor: red

 

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji