Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Pes, který si hraje na mrtvého! Kratochvíle tohoto zvířecího miláčka je na infarkt

20. dubna 2020 | 06:00

Naši mazlíčci nás většinu času těší, najdou se ale chvíle, kdy nám občas přivodí i lehčí infarkt. Představte si, že vejdete do místnosti a uvidíte, jak váš milovaný pes leží na podlaze s tlapkami nahoře a všude kolem je krev. Přesně to se totiž stalo majiteli tohoto pejska!

Gody je štěně corgiho. Jde o plemeno, které patří k nejroztomilejším vůbec. Povaha těchto psů je podle Godyho majitele velmi náročná. "Zkouší, co vydržíte. Testují si vás, aby věděli, jak daleko mohou zajít," popisuje páníček Godyho zvyklosti. A to přesně toto malé štěně udělalo – zkusilo, co jeho majitel vydrží. 

"Jednoho dne jsem vešel do místnosti a našel jsem své štěně ležet bez známek života na zádech. Všude po sobě mělo červenou tekutinu a drobné kousky čehosi. Vypadalo to, jako by ho někdo surově napadl." Jenže Gody pouze dojedl zbytek dračího ovoce, které na sebe během konzumace celé převrhl. 

"Někoho by to možná stálo život, ale Gody na mě tahle divadla hraje často. Předstírá, že je mrtvý, několikrát za den. Jen jsem si ho vyfotil, jelikož mě překvapilo, že žere i něco takového, jako je dračí ovoce," vzpomíná páníček. Mladého Vietnamce sice hororová situace, ve které našel svého psa, nezaskočila, internet to ale málem položilo. 

Gody má dokonce svůj profil na Facebooku a ti, kteří ho sledují, si chvíli vážně mysleli, že je zraněný, nebo dokonce mrtvý! Štěně je tak pro svůj herecký výkon známé po celém světě a získalo si mnoho nových fanoušků. Ti teď jeho fotky a další vtipné scénky sledují a čekají, kdy zas přijde nějaké zajímavé představení, které by stálo za nominaci na Oscara.

Autor: Adéla Ondroušková