Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Umím se dokonale vyfotit, proto jsem hvězda, přiznává dívka, která nemá problém ukázat realitu

28. února 2020 | 06:00

Thajská dívka se stala známou modelkou díky svým perfektním fotkám na Twitteru. Bezchybné fotografie ale prý připravuje klidně i hodiny, než vypadají podle jejích představ. Dnes ukazuje uživatelkám sociálních sítí, jak snímky doopravdy vznikají a jak by vypadaly bez dlouhých příprav a správné pózy. 

Vienna je thajská modelka, která se stala populární a známou tváří díky svému profilu na Twitteru. "Jednoduše jsem tam sdílela své nejlepší fotografie a jedna agentura mě potom sama oslovila." Ve fotografování sebe sama je tedy opravdová hvězda. Na selfies totiž stojí celá její kariéra. Vienna přitom neměla problém přiznat, jak dokonalé a zářivé fotografie na sociálních sítích doopravdy vznikají. 

"Na Instagram sice přidávám většinou jen fotky z cest a výletů, rozhodla jsem se ale ukázat, jak vypadá pravá tvář bezchybných fotografií, kvůli kterým mají některé ženy nízké sebevědomí i noční můry." Vienna udělala koláž fotek, v níž je vždy jedna fotka krásná a jedna katastrofální. 

První, dokonalá fotka je ta, která se povedla. Druhá fotografie vystihuje podle Vienny ženu v reálném světle. Takto běžně ženy vypadají v bazénu, po ránu nebo doma u televize. "Na tu krásnou fotku jsem se většinou dlouho připravovala, líčila se a nastavovala. Stejně jsem ale musela pro úplnou dokonalost použít aplikaci Ulike, která vás nepřirozeně vyhladí. Udělá z vás prostě panenku," dodává nakonec Vienna.

Autor: Adéla Ondroušková