Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Absolutní dojetí: Takto originálně poděkovala dcera tatínkovi ve svůj svatební den

24. května 2019 | 06:00

Brittany využila svůj svatební den jako poděkování svému tatínkovi. Ten totiž obětoval kariéru, aby se mohl starat o svou milovanou dceru s bipolární poruchou. Dojatá byla celá rodina a my jsme také!

Rodina Brittany Williams vnesla do jejího života harmonii a lásku. Rodiče této ženy jsou spolu již třicet čtyři let a neustále se podporují a milují. Brittany ani její sestra nikdy nepoznaly velké vztahové problémy, i když ze všech stran poslouchaly, jak jsou rodiny jejich kamarádek nefunkční. "Když jsem přestoupila na střední školu, lékaři zjistili, že mám bipolární poruchu." Otec Brittany se takové diagnózy obával, jelikož jeho rodinu tato nemoc provázela již dlouhá léta. 

"Táta byl a je perfektní otec. Vždy se mi plně věnoval, ve všem mě podporoval a po zjištění mé nemoci to bylo stejné. Trávil se mnou v nemocnici hodiny i dny. Byl vždy ten, kdo mě dokázal postavit na nohy," vypráví Brittany. Hluboké deprese jí výrazně komplikovaly život a jediný, kdo byl ženě schopný pomoci, byl pouze její tatínek. Brittany se ale brzy zamilovala do muže, který postupně přebíral za svou přítelkyni plnou zodpovědnost.

I když byl otec Brittany nejdřív smutný, že se mu jeho dcera vzdaluje, postupně ho naplňovalo štěstí. Pochopil, že dcera přece konečně našla někoho, kdo jí bude místo něj pomáhat. Po brzkých zásnubách se konala velká svatba. Nevěsta se rozhodla tuto událost spojit s poděkováním pro svého tatínka, kterému je velice vděčná.

Den svatby byl jedním slovem dokonalý. Brittany naplánovala překvapení na první tanec otce s dcerou. Sálem se linula oblíbená píseň z Brittanina dětství. Nebyla ale v originální podobě, na konec písně byla totiž vložena nahrávka, na které tříletá Brittany zpívá svému tatínkovi, jak moc ho miluje. Tento okamžik rozplakal celou rodinu včetně dojatého otce. Brittany mu tímto chtěla poděkovat za to, že ji nenechal v psychiatrické léčebně a pomáhal jí na úkor své pracovní kariéry.

Autor: Adéla Ondroušková