Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Je jí 82 a Instagram ji miluje! Budete zírat, co s ní dělá její vnučka

31. května 2019 | 06:00

Chorvatská vizážistka Tea líčí mnoho krásných žen, ale také jednu starší dámu – svou vlastní babičku. Uživatelé Instagramu jí začali říkat Glam Ma a obdivují její odhodlání a krásu. Podívejte se, jak vypadá Glam Ma před líčením a po něm! 

Tea Flego je úspěšná make-up artistka z Chorvatska, kterou zná na Instagramu většina uživatelů. Tea přijímá každou výzvu. Úspěšně zakrývá všechny nedokonalosti pleti, a z žen tak dělá královny krásy. Nové kosmetické produkty zkoušela vždy na své milované babičce Livii Mulac (82), kterou dříve na sociálních sítích nikdo nepotkal. 

Mladá žena si před třemi lety natočila video o tom, jak svou babičku líčí, a sdílela ho na instagramovém profilu. Video mělo téměř okamžitě stovky tisíc zhlédnutí a Livii Mulac se začalo říkat Glam Ma. Příspěvky se starou dámou získávaly na popularitě, a Tea se tak rozhodla babičku vzít do svého týmu. Od té doby je Livia alias Glam Ma nejdůležitější modelkou instagramového profilu o líčení. 

Glam Ma je na fotografiích před a po k nerozeznání. Na fotografii před líčením uvidíte babičku jako z pohádky, na snímku po líčení se z ní stává někdo úplně jiný! Někteří proměnu Livie obdivují a jsou rádi, že Tea nelíčí jen krásné a bezchybné tváře, ale naopak i opravdové ženy, na kterých se podepsal život. Lidé mimo jiné tvrdí, že Livia je paní do nepohody, a milují její osobnost. Co na ni říkáte vy?

 

Autor: Adéla Ondroušková