Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Tahle kočka umí to, co vy! Neuvěříte, o co jde

6. května 2019 | 06:00

O kočkách se často mluví jako o nejčistších zvířatech vůbec, a tahle je živým důkazem. Bengálská kočka Arya dokonce ulehčuje svým majitelům práci s vynášením její vlastní toalety, chodí totiž na tu lidskou!

V dnešní době se mnoho lidí zajímá o život s touto atraktivní kočkou. Na rozdíl od ostatních je totiž výjimečně zbarvená. Připomíná divokou šelmu. My pro vás máme další důvod, proč si zrovna toto plemeno pořídit. Vedle toho, že je velmi chytrá a učenlivá, je s ní bezpochyby neskutečná zábava! Z fotografií, které najdete v naší fotogalerii, je patrné, že Arya opravdu není jeden z těch nudných domácích mazlíčků. 

Vedle spaní v umyvadle si ráda hraje na schovávanou a pózuje před objektivem jako rozená modelka. Nedávno ale pobavila Instagram. Majitelka ji načapala na lidské toaletě, kde Arya vykonávala svou potřebu. Nebyla to náhoda, jelikož při činu byla přistižena vícekrát. Podle majitelky to roztomilá kočička nejspíš okoukala od její dvouleté dcerky.

Mladá Arya je jednoznačně velice inteligentní mazlíček. Dobrou zprávou je, že takových koček bude více. Arya totiž čeká koťátka. Počet čistotných a samostatných zvířat tedy bude narůstat – a co my víme? Třeba se do budoucna kočkám přestanou kupovat drahá steliva i speciální toalety.

Autor: Adéla Ondroušková