Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

I děti, které musí být o Vánocích v nemocnici, chtějí zažít krásné svátky. A Santa jim to splnil!

24. prosince 2018 | 06:00

Santa Claus udělal časnou návštěvu v dětských nemocnicích, kde rozdával radost. Pomáhali mu jeho manželka paní Clausová, vánoční skřítci i věrný psí pomocník. Santa si malá miminka choval a starším dětem rozdával dárky i cukroví!

Každé dítě si zaslouží cítit vánoční atmosféru a to kouzlo, které nás s příchodem Vánoc pohltí. A přesně to si řekl i tým Santy Clause, který se rozhodl rozveselit děti v nemocnicích. Santa, jeho manželka, skřítci i vánoční pes navštívili nemocné děti a nedonošená miminka, která nemohou trávit svátky v pohodlí domova se svou rodinou. 

Starším dětem donesl Santa drobné dárky a paní Clausová udělala z nemocnice tu nejvoňavější budovu ve městě. S dětmi pekla vánoční perníčky a sušenky. Psí pomocník si s nemocnými pacienty hrál a skřítci pomáhali rozbalovat bohatou nadílku. 

Santa Claus později jednotlivě obešel každého pacienta nemocnice, popřál mu veselé Vánoce a na památku se s ním vyfotil. Ty nejmenší drobečky, kteří se narodili dříve, než měli, si Santa choval a kolébal je. Tím většině maminek vytvořil nezapomenutelný okamžik, který je dohnal k slzám. 

Po celém dni rozdávání radosti Santův tým nakonec odjel domů a zanechal za sebou plno šťastných dětí i rodičů. Můžeme tedy říci, že se mu opravdu povedlo ducha Vánoc dostat i do těch nejsmutnějších míst v Americe!

Autor: Adéla Ondroušková