Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Svlékly se na ulici, i když mají kila navíc: I my si chceme kupovat sexy prádlo!

11. prosince 2018 | 06:00

Těchto sedm odvážných žen se na protest svléklo přímo před prodejnou Victoria's Secret a hrdě ukazovalo svá nedokonalá těla. To musíte vidět!

Vysoké, štíhlé a jedním slovem dokonalé modelky značky Victoria's Secret zná už skoro každý. Tyto krásky předvádějí na svých výstavních tělech nové kolekce oblíbené značky každou módní přehlídku. To se ale pochopitelně nelíbí ženám, které tak dokonalá těla nevlastní a prádlo z těchto kolekcí jen těžko obléknou!

Ženy z instagramového profilu Love Disfigure se proto svlékly a postávaly přímo před hlavním vchodem do prodejny Victoria's Secret v centru Londýna. Tyto ženy byly jen ve spodním prádle a hrdě své křivky ukazovaly ostatním kolemjdoucím. Ti si je prohlíželi a s pusou dokořán i telefonem v ruce dokumentovali každou jejich pózu.

Tyto ženy se za svá těla rozhodně nestydí, a naopak chtějí ostatní ženy přesvědčit o tom, že právě tahle těla jsou normální, nikoliv perfektní postavy modelek Victoria's Secret. V čele těchto sedmi kreativních XXL modelek stála žena, která už podobné protesty podnikala i v minulosti. 

Cílem této skupiny je dosáhnout toho, aby i ony mohly obléknout titěrné prádlo, které jim padne! Jestli budou modelky plnějších tvarů moci do budoucna obléknout prádlo od Victoria's Secret, či se dokonce procházet po jejich mole, sice netušíme, ale snaha skupiny žen z Love Disfigure je nám vážně sympatická!

Autor: Adéla Ondroušková