Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Expřítel neunesl odmítnutí a uřízl jí kus rtů: Chtěl ze mě udělat nestvůru!

5. listopadu 2018 | 06:00

Měla zažívat nejlepší chvíle v životě. Byla mladá, chodila na vysokou školu a měla celý život před sebou. Zážitky, na které bude z těchto let vzpomínat, ale nebudou bezstarostné. Naopak jsou plné nočních můr a strachu!

Kayla je mladá žena, kterou všichni znají jako veselé sluníčko. Na všechny se vždy smála a přímo hýřila pozitivní energií. V sedmnácti letech začala chodit se starším klukem, který se od začátku její matce nezdál.

Seth přitom vypadal jako princ na bílém koni. Byl hezký, pozorný a obětavý. Postupem času se ale jeho ukázkové chování měnilo spíše v hororové. Kayla byla často ve stresu a začala si toho všímat i její rodina. Jenže pouto první lásky bylo velmi silné a Kayla si nechala líbit věci, které se plíživě měnily v manipulaci, psychickou tyranii a domácí násilí. 

Kayla nakonec sebrala všechnu svou odvahu a Setha opustila. On se ale nedal tak rychle odehnat. Pravidelně na svou vyvolenou čekal s pugetem růží a dárkem před jejím domem. Na konci října loňského roku donesl Seth kytku naposledy. Uprosil Kaylu, aby nastoupila do vlastního auta a vyslechla ho. Potom, co neunesl její odmítnutí, zpanikařil a zaútočil na ni nožem. Seth Kayle odřízl část obličeje kolem úst a v jejím autě nakonec ujel. 

Vyděšená Kayla seděla na chodníku v kaluži krve, přičemž jí většina rtů ležela na noze. "V ten moment jsem chtěla zemřít. Otevřela jsem v telefonu fotoaparát, abych se na sebe podívala, a začala jsem křičet. Většina mých rtů byla úplně pryč," dodala pořezaná Kayla. V nemocnici jí obličej sešili a Kaylu čekaly dlouhé a hlavně bolestivé dny rekonvalescence. Trvalo to dlouho, než se dala dohromady fyzicky, ale dokáže to někdy i psychicky?

Matka musela prodat jejich dům, jelikož se Kayla odmítala vrátit do ulice, ve které zažila nejhorší chvíle svého života. Trpí nespavostí, často má noční můry a neustále se obává Sethova návratu. Ten totiž nebyl dopaden! "Řekl, že když mě nemůže mít on, nebude mě mít ani nikdo jiný. Proto ze mě udělal nestvůru!" Jenže to se Seth spletl. Kayla má nyní milujícího partnera, který ji ze všech sil podporuje. Jizva na tváři jí sice bude vždy připomínat hororový zážitek, ale nyní už je tak nepatrná, že je jen těžko vidět.

Autor: Adéla Ondroušková