Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Když dlouho nemáte sex, tohle se stane s vaším tělem!

10. září 2022 | 06:00

Na to, že je sex příjemný a mnohdy ohromně zábavný, už jistě většina z vás přišla. Ovšem sex nám nepřináší jen tyto dva aspekty, má mnoho různých dalších vlivů na náš život a možná si je vůbec neuvědomujete.

Můžeme se ocitnout v situaci, jako je právě nyní, kdy jsme v totální izolaci, a ještě bez partnera. Samy ale můžeme být i jindy a občas je těžké najít si někoho nového. Tím pádem se potom stává, že naše sexuální dieta je delší, než bychom samy chtěly. Pozor na to, dámy, protože absence sexu v našich životech nemá vůbec dobrý vliv na naše tělo. Tohle všechno hrozí, pokud si budeme nadále odříkat tělesná potěšení.

Podívejte se na video, jak uspokojit muže rukou lépe než to dovede on sám:

Video se připravuje ...
Gábi se nebojí zeptat: Jak uspokojit rukou muže lépe než to dovede on sám • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

 

Snadněji onemocníte

Věřte nevěřte, sex je velmi prospěšný pro náš imunitní systém, protože během něho tvoří tělo protilátky, které pomáhají našemu organismu bojovat s nepříjemnými nemocemi, jako jsou chřipky a nachlazení a v dnešní době i boj s novými druhy chorob, jimž podléhají jedinci se slabou imunitou. Pokud si budete odříkat sex, vaše šance, že vás skolí první rýmička, jsou mnohem vyšší.

Problém se sebevědomím

Nedostatek sexu, který trvá dlouhou dobu, může obloudit váš mozek a přesvědčit ho o tom, že nejste dostatečně atraktivní nebo sexy, nebo že jste ošklivá a nestojíte za to. To je samozřejmě úplná blbost! Ale řekněme si to na rovinu, prostě to člověku nepřidá a může to nakonec dokonce být jeden z důvodů, proč se nám nedaří navázat žádný vztah, a tím šance na sex ještě snižujeme.

Problémy s udržením moči

Sex je skvělý způsob, jak posilovat pánevní dno, jedna z nejpříjemněji strávených chvil, kdy cvičíte, vůbec. Pokud tedy nepracujete na posílení svých svalů v této speciální části v posilovně nebo doma v obýváku na koberci, potom vám značně ochabovat a hrozí vám nepříjemnosti.

Problémy s tlakem

Je mnoho žen, které milují sport a nedovedou si bez něho představit svůj den, ale mnoho žen sport z duše nenávidí a při pomyšlení na pocení v posilovně se jim dělají osypky. Sex je jediná forma pohybu, která je v jejich případě snesitelná. Pokud o tuto jedinou pohybovou složku svého života přijdou, je možné, že se dostaví problémy s krevním tlakem a celkově kardiovaskulární soustavou, protože pravidelným cvičením ho posilujete a předcházíte tak třeba také srdečnímu selhání.

Tento článek je součástí balíčku PREMIUM+

Odemkněte si exkluzivní obsah a videa bez reklam na 9 webech.