Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Co je rajcuje v posteli! Muži nám prozradili své sexuální slabosti

  • Co muže v posteli nejvíce vzrušuje, prozradili právě nám
    22. února 2024 | 06:00

    Každý muž má nějaké své citlivé místečko, něco, co ho dokáže tak navnadit, že když na to přijdete, dokážete s ním hotové divy. Několik skutečných mužů se k těmto svým slabůstkám přiznalo, a každá z vás si tak může udělat obrázek a vyzkoušet je doma na tom svém.

  • Petr (35)


    Stejně tak, jako ženy potřebují lichotky, kterými je ujišťujete o tom, že jsou krásné a žádoucí, tak i pro nás muže je důležité vědět, že jsme pro ženu přitažliví. Pro mě je jedním z největších dráždidel pocit, že vím, že na mně žena něco obdivuje a že ji něco na mně rajcuje. Je jedno, jestli je to smysl pro humor nebo nějaká část mého těla.

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Se sexexpertkou o ženské sexualitě a schopnosti dosáhnout orgasmu • VIDEO: Videohub


  • Radek (25)


    Miluju, když je žena starší než já, jsou totiž většinou mnohem zkušenější a vědí, co chtějí. Nesnáším, když nevím, jestli to, co dělám, je ženě příjemné. Když si umí sama říct nebo mě vzdycháním a povzbudivými zvuky či slovy řídí, jsem v sedmém nebi.

    Umíte si říct o to, co v posteli chcete?
    Autor: Shutterstock.com


  • Michal (40)


    Já se na ženu rád dívám a nic mě nedokáže vzrušit tak jako pohled na vlnící se křivky ženy, která si užívá sex a nedělá si hlavu s tím, jestli má někde faldík, nebo ne. Sex v úplné temnotě je jen půlka zážitku. Mám rád sebevědomé ženy, které se nestydí a mají rády samy sebe.

    Video se připravuje ...
    Sexy hokejová trenérka Karolína Huvarová • VIDEO: Playboy


  • Karel (32)


    Mě vzrušuje pomyšlení, že na mě žena myslí i během dne. Že se těší, až spolu večer budeme řádit v peřinách, a že si už v hlavě osnuje plán, co všechno spolu budeme vyvádět. Když na to totiž myslí celý den a posílá mi nezbedné esemesky, tak když přijdu domů, jsme už oba nažhavení a většinou na to rovnou skočíme!

     

    Pokud na sex myslíte i během dne, večer se už těžko udržíte
    Autor: Shutterstock.com


  • Oskar (28)


    Rád fantazíruji a experimentování v sexu mě hrozně baví. Jsem takový hravý typ. Když můžu bez obav z toho, že mě žena odsoudí jako úchylného prasáka, vyjádřit, co by se mi líbilo, je to prostě ráj na zemi. Vždyť sex nemusí být jednotvárný, a to neznamená, že bych byl nějak divný.

    Není nic zvráceného na troše fantazie v posteli
    Autor: shutterstock


  • Honza (38)


    Já jsem rád dobyvatelem, ale být pořád ten, který vyvíjí aktivitu a vyprovokovává ženu k sexu, je občas únavné, a přestože se vždycky chytí, mám rád, když sama převezme iniciativu. Není nic tak dechberoucí jako žena, která po mně vyjede a dá mi najevo svůj chtíč.

    Kdo si hraje nezlobí, říká se, ovšem trošičku toho zlobení nikdy neuškodí
    Autor: shutterstock


Klíčová slova:  sex, láska a vztahy, tajemství, muži, slabosti, postel
Diskuse ke článku
.