Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Blondýnky vyhrávají v postelových hrátkách na plné čáře, ovšem za jakou cenu!

Blondýnky, pozor, možná zapřemýšlejte o změně barvy
7. května 2014 | 06:00

Diskuze o tom, jestli jsou blondýnky lepší než brunetky, které z nich mají muži raději, právě teď můžeme lehce rozsoudit. Zjistilo se totiž, že blondýnky mají v životě nejspíš opravdu více nevázané zábavy, ovšem na úkor čeho!


Více než 1500 mužů se zúčastnilo studie, která měla rozsoudit tento odvěký spor. Samozřejmě se nediskriminovaly ani zrzky, ale bohužel, jejich čísla jsou zanedbatelná. Je to ovšem špatná zprava především pro blondýnky, protože v souboji s brunetkami v podstatě prohrály na všech frontách, kromě postele!

Brunetka
Autor: Shutterstock.com


61 procent mužů je přesvědčeno, že s blondýnkami je zábavnější sex. Ovšem více než padesát procent mužů považuje brunetky za lepší v líbání a 42 procent mužů je toho názoru, že brunetky jsou více sexy, což o blondýnkách řeklo jen 34 procent mužů.

Z celé studie také vyplývá, že muži mnohem více věří brunetkám, že si myslí, že jsou lepší manželky a matky a dokonce, že mnohem lépe vedou domácnost a starají se o společnou kasu. Zajímavé je také to, že i přesto, že si muži myslí, že jsou blondýnky lepší v posteli, většina mužů považuje brunetky za mnohem více vášnivé.
Blondýnky, pozor, možná zapřemýšlejte o změně barvy
Autor: Shutterstock.com


Že by tedy blondýnkám odzvonilo? Možná by nebylo od věci si trochu zaexperimentovat, přeci jen, vlasy vždycky dorostou a vždycky si je můžete odbarvit zpět, pokud nebudete s výsledky spokojené. Jestliže tedy máte blond vlasy a toužíte po sňatku, zkuste se odbarvit, třeba to zabere.