Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Muži prozradili, co opravdu chtějí. Budete překvapení!

  • ...
    22. února 2019 | 06:00

    Taky byste si občas přála nahlédnout svému partnerovi do hlavy a zjistit tak, co si myslí a co od vás vlastně potřebuje? Všechno by bylo rázem jednodušší a my bychom věděly, jak podle toho jednat. Tohle ale bohužel nikdo zařídit nedokáže, a tak nám nezbývá nic jiného než čerpat z náznaků, které nám naše drahé polovičky vysílají. Po čem muži ve vztahu opravdu touží?

     

    My ženy máme občas velké nároky a přesně víme, co bychom od našich drahých poloviček chtěly a potřebovaly. Víme ale také, co by muži potřebovali od nás? Sestavily jsme seznam jejich přání a světe div se – nic složitého to není!

  • Buďte upřímná

    ...
    Autor: iStock

    Pozor! Nepleťte si upřímnost s kritikou. Pro muže je důležité, abyste byla upřímná a na rovinu mu říkala, co si myslíte, ale pokud ho budete neustále kritizovat za to, jak se chová, co dělá nebo jak se obléká, bude z toho akorát tak otrávený. Mluvte s ním na rovinu, nebojte se mu říct, že vám něco vadí nebo že po něčem toužíte. Jedině tak budete oba dva spokojeni.

  • Buďte svá

    ...
    Autor: iStock

    Ideální žena není taková, která splní muži každé přání a přizpůsobí se každému jeho požadavku. Nezapomínejte mít čas taky sama na sebe. Máte chuť vyrazit si s kamarádkami? Tak běžte a bavte se! Ideální ženou budete jen tehdy, když se mužům nebudete ve všem podřizovat. 

  • Také muži potřebují romantiku

    ...
    Autor: istock.com

    Ačkoliv se vám to možná někdy nezdá, také muži touží po romantice. Je pravda, že ji nepotřebují v takovém množství jako my ženy, ale přece jenom ji ve vztahu vyžadují. Na základě jednoho amerického výzkumu bylo navíc potvrzeno, že to jsou právě muži, kteří obvykle jako první přiznávají své city. Ženy jsou naopak více pragmatické a při volbě životního partnera vybíravé.

  • Vařte mu

    ...
    Autor: istock.com

    Ne nadarmo se říká, že láska prochází žaludkem a nikdo není spokojenější než najedený chlap. Mužům zkrátka připadá atraktivní, když se žena v kuchyni vyzná a překvapí ho uvařeným domácím jídlem. Společnou večeři navíc považují za symbol rodinné soudržnosti. 

  • Buďte soběstačná

    ...
    Autor: istock.com

    Každý muž touží po tom, že svou princeznu bude rozmazlovat a bránit před celým světem, ale zkuste si občas poradit i bez jeho pomoci. Soběstačné a sebevědomé ženy jsou se svým životem spokojené, a to se také odráží v jejich vztahu. Pokud budete svému muži naslouchat s otevřenými ústy a slepě ho následovat, časem ztratíte své sebevědomí. Každý muž si vedle sebe přeje mít silnou ženu.

  • Poskytněte jim prostor

    ...
    Autor: istock.com

    Pokud se občas stáhne a nemá náladu na dlouhé povídání, nemusí to hned znamenat, že už vás nemá rád, že si někoho našel a že ve vašem vztahu nechce dál pokračovat. Muži zkrátka nemají potřebu o svých problémech mluvit tak detailně a často jako my ženy. Pokud ho něco trápí, většinou se to snaží vyřešit sám. Nenuťte ho proto, aby se vám svěřil, a nevyzvídejte. Když bude chtít, řekne vám to sám. 

  • Buďte pozorná

    láska
    Autor: iStock

    My ženy často mužům vyčítáme, že nám nepochválili nový účes, nevšimli si, že jsme zhubly o dvě kila nebo že jsme uklidily celý byt. Když si ale sáhnete do svědomí, tak jak často chválíte svého partnera vy? Nemusíte to samozřejmě přehánět. Každý den mu nemusíte říkat, jak je skvělý a jak se mu něco povedlo. Vyberte si takové situace, kdy si pochvalu opravdu zaslouží.

  • S humorem jde všechno lépe

    ...
    Autor: istock.com

    A malá rada na závěr: nezapomínejte se nad některé věci povznést, nedělat z nich drama a hlavně si ze sebe udělejte občas legraci. Muži milují, když se ženy smějí, a ještě více milují, když se smějí jejich vtipům. A smích přece léčí!

Autor: Aneta Valešová
Diskuse ke článku
.