Žena měla na těle 6 kilogramů povislé kůže. Díky operaci je k nepoznání

Žena měla na těle 6 kilogramů povislé kůže. Díky operaci je k nepoznání
Foto: profimedia.cz
11. října  2024 
 05:00

Třiatřicetileté Sarah Kenyon-Holden z anglického hrabství Lancashire zbylo po porodu na těle šest kilo převislé kůže. Její sebevědomí bylo na nule, a tak se rozhodla pro abdominoplastiku, která je určená k obnovení plochého a rovného břicha. 

Mladá maminka se snažila všechny přebytečné kilogramy shodit. Vyzkoušela snad všechny možné způsoby. Držela půsty, diety, zkoušela různé druhy cvičení, ale váha se jí vždycky zase vrátila. Sarah už byla bezradná a ve svém těle se necítila vůbec dobře. Po dlouhém přezkoumávání možností se nakonec rozhodla pro bandáž žaludku, kterou si však ve své rodné zemi nemohla dovolit. 

VIDEO: Andrea Jakešová: Co jíst při hubnutí?

Video se připravuje ...
Andrea Jakešová: Co jíst při hubnutí? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Rozhodla se tedy podstoupit zákrok na klinice v Litvě. Kromě bandáže žaludku jí lékaři odstranili ještě povislou kůži a Sarah upravili také poprsí. Všechny operace ženu vyšly v přepočtu na téměř půl milionu korun. Pro někoho naprosto nesmyslná částka, pro Sarah nejlépe utracené peníze. „Prvních osm týdnů bylo celkem těžkých. Musela jsem jen pít tekutiny, pak přišlo na řadu pyré, poté měkká jídla a nakonec i pevná. Ale zotavení proběhlo skvěle a operace byla provedena s minimálními jizvami,“ říká žena.

Dnes se Sarah při pohledu do zrcadla zase usmívá a je v novém těle velmi šťastná. „Cítím se teď skvěle, mám větší sebevědomí. Konečně můžu nosit oblečení, které se mi líbí," uvedla. Mladá maminka je dnes o neuvěřitelných 50 kilogramů lehčí a je opravdu k nepoznání. Na Sarah a její proměnu se podívejte ve fotogalerii.

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji