Proměna, ze které vám spadne brada. Šestinásobná matka zhubla 80 kilogramů a za plastiky utratila téměř milion korun

Proměna, ze které vám spadne brada. Šestinásobná matka zhubla 80 kilogramů a za plastiky utratila téměř milion korun
Foto: profimedia.cz
20. srpna  2024 
 06:00

Pětapadesátiletá Natalie King dříve vážila neuvěřitelných 155 kilogramů. Nedbala o svůj zevnějšek, nelíčila se, neustále chodila s mastnou hlavou a kvůli svým kilům a celkovému vzhledu se raději vyhýbala společnosti. K radikální změně ji donutil okamžik, kdy kvůli vysoké váze nemohla jezdit na svých koních.

Při pohledu na fotografie se vám ani nechce věřit, že je na snímku stejná žena. Dříve se Natalie kvůli kilům navíc velmi trápila, ale nenašla sílu, aby s nimi něco dělala. Raději se schovávala ve volném oblečení, nelíčila se a kdyby nemusela, ani by nevycházela ven. Nejenom, že se ve svém těle necítila dobře, navíc jí obezita přinášela mnoho zdravotních problémů. "Dokonce i chůze po schodech byla únavná a brzy jsem začala trpět úzkostmi," uvedla žena, která nyní po všech úpravách vypadá jako Pamela Anderson. 

VIDEO: Lucie Petřek Michalcová: Co jíst před spaním při hubnutí?

Video se připravuje ...
Lucie Petřek Michalcová: Co jíst před spaním při hubnutí? • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Natalie byl závislá na jídle. Neustále se přejídala, jedla pouze fast food a holdovala sladkostem. Její váha se tak vyšplhala na neuvěřitelných 155 kilogramů a její doktor ji pak několikrát upozornil, že pokud takhle bude pokračovat, hrozí jí infarkt. Natalii také velmi zasáhlo, že nemohla jezdit na svých koních. Rozhodla se tedy svůj život překopat a jednou provždy se svou obezitou skoncovat. Díky kompletní změně životního stylu shodila Natalie 80 kilogramů. 

Přestože se jí podařilo všechno kila shodit, stále nebyla se svým vzhledem spokojená a rozhodla se jej vylepšit pomocí plastických operací. Prodala své koně, aby na úpravy měla peníze, a podstoupila hned několik zákroků. Nechala si odstranit převislou kůži na břiše, vylepšit a zvětšit prsa, také si dopřála facelift, operaci nosu a podstoupila také zvětšení rtů. Černé vlasy si obarvila na platinovou blond, změnila styl oblékání a také se začala více líčit. Všechny úpravy ji stály téměř milion korun. „Cítím se konečně velmi sebevědomě. Nenechte se okolím odradit. Pokud je plastická operace to, co chcete, jděte do toho a neposlouchejte, co kdo říká," uvedla Natalie. Na její proměnu se podívejte ve fotogalerii.

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji