Zdravotní sestra zhubla 25 kilogramů a začala fotit pro pánský časopis. Její kolegové to neschvalují

Zdravotní sestra zhubla 25 kilogramů a začala fotit pro pánský časopis. Její kolegové to neschvalují
Foto: profimedia.cz
17. července  2024 
 04:50

Brazilka Aline Limas změnou profese vyvolala mezi kolegy velké pozdvižení. Bývalá šéfka oddělení intenzivní péče, se po zhubnutí 25 kilogramů rozhodla práci opustit a začala spolupracovat se známým pánským magazínem. Zatímco to její kolegové odsuzují, ona se nikdy necítila lépe.

Třicetiletá maminka dvou dětí na začátku své cesty vážila okolo 90 kilogramů. Chtěla se ale cítit lépe a být zdravější, a tak postupně začala měnit své stravování. Zpočátku to bylo těžké, protože byla zvyklá jíst kalorická jídla, ale jakmile si tělo zvyklo a začalo se měnit, hubnutí bylo najednou mnohem snazší.

Kila ubývala, ale Aline toužila po svalech, a tak přidala ještě posilování a najednou měla přes 25 kilogramů dole. Její proměny si všiml také pánský magazín Playboy, který mladou ženu označil za nejvíc sexy sestřičku na světě. „Je neuvěřitelné, že mě časopis jako Playboy takhle vnímá. Vyměnila jsem stetoskop za foťák, ale nikdy by mě nenapadlo, že mě to posune tak daleko,“ řekla. 

VIDEO: Zhubnout 10 kilo, to je magická hranice, na kterou se chce dostat velké množství lidí snažících se o zdravější životní styl. Co k tomu bude potřeba?

Video se připravuje ...
Zhubnout 10 kilo, to je magická hranice, na kterou se chce dostat velké množství lidí snažících se o zdravější životní styl. Co k tomu bude potřeba? • VIDEO: .

Do února letošního roku pracovala Aline jako vrchní sestra na pohotovosti. Směny byly pro ni velmi vyčerpávající, ale přesto si našla čas na tvorbu obsahu na sociální sítě. Ostatní kolegové její vášeň pro focení kritizovali a nesouhlasili s tím. Ona si však stála za svým. Zatímco jako sestra si měsíčně vydělala pouze něco málo přes dvacet tisíc korun, jako modelka na platformě OnlyFans vydělá měsíčně 1,4 milionu korun. Na Aline se podívejte ve fotogalerii.

 

 

 

Autor: Aneta Valešová
Klíčová slova:

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji