Kvůli váze jí přezdívali "velrybo" a nechtěli se s ní kamarádit. Dnes má postavu snů a tisíce fanoušků

Kvůli váze jí přezdívali velrybo a nechtěli se s ní kamarádit. Dnes má postavu snů a tisíce fanoušků
Foto: instagram.com/annie.howland
29. března  2023 
 06:00

Jak nepříjemné mohou být posměšky týkající se postavy, zažila už na základní škole Australanka Annie Howland. Toužila po přátelství, ale ostatní vrstevníci se jí neustále posmívali a nazývali ji velrybou. Ve snaze změnit svůj životní styl se rozhodla obměnit svůj jídelníček a cvičební režim. 

Neustálé posměšky a nevhodné narážky vedly dvaadvacetiletou Annie Howland k záchvatům přejídání. Jídlo bylo její útěchou, bohužel kvůli němu neustále přibírala. "Zahalovala jsem se do nadměrného oblečení a nemohla jsem se na sebe podívat do zrcadla. Tady začal můj nezdravý přístup k jídlu, kdy jsem hladověla tak dlouho, jak to jen šlo vydržet, a pak jsem najednou snědla všechno, co jsem našla. Dělala jsem to tajně v pokojíčku a cítila se provinile. Nakonec mi došlo, že je potřeba něco změnit,“ vypráví Annie.

VIDEO: Jarní očista těla: Tyhle bylinky zafungují nejlépe...

Video se připravuje ...
Jarní očista těla: Tyhle bylinky zafungují nejlépe • VIDEO: Videoredakce ženských titulů

Zpočátku se trápila, ale nakonec zvítězil vztek na okolí, ale hlavně na sebe samu. Rozhodla se proto změnit svůj jídelníček a hlavně začala pravidelně cvičit. Díky tomu tak během jednoho roku zhubla o pětadvacet kilogramů a díky posilování je Annie nyní samý sval. Svou proměnu sdílela na sociálních sítích a brzy nasbírala početnou základnu fanoušků. Jestli se někdy trápila, že se s ní nikdo nechce kamarádit, tak dnes nemá o přátele nouzi a je pro ostatní velkou inspirací. Na její proměnu se podívejte ve fotogalerii.

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji