Bývalý přítel ji nepředstavil rodičům, protože měla nadváhu. Zhubla o 90 kilogramů a pomstila se mu

Bývalý přítel ji nepředstavil rodičům, protože měla nadváhu. Zhubla 90 kilogramů a pomstila se mu
Foto: instagram.com/therealslimsammii
17. října  2022 
 06:00

O tom, jak důležité je milovat své tělo, bylo řečeno již mnoho. Pokud nejste spokojeni s tím, jak vypadáte, trpí nejen vaše duševní zdraví, ale problémy můžete mít také se sebeláskou. Své o tom ví Samantha Rawley, kterou její bývalý přítel tajil před rodiči jenom kvůli tomu, že měla nadváhu. Nakonec se mu však pomstila, když zhubla o neuvěřitelných 90 kilogramů. Dnes je šťastná jak ve svém těle, tak v milujícím vztahu.

Na začátku své cesty vážila jednatřicetiletá maminka něco málo přes 160 kilogramů. Kvůli své nadváze se dostávala do nepříjemných situací. Jednou z nich byla skutečnost, že ji její bývalý přítel nechtěl ani představit svým rodičům a vztah držel celou dobu v tajnosti. "Během dvou let, co jsem se s ním stýkala, jsem nikdy nepoznala jeho rodinu ani blízké přátele. Nebyl však jediný, kdo mě držel v tajnosti. Stalo se mi to několikrát. Když jsem se z tohoto vztahu dostala, uvědomila jsem si, že jsem na prvním místě já a že je nejvyšší čas, abych se soustředila jen na sebe," vypráví. 

VIDEO: Od dětství jsem slýchala, že jsem tlusté prase, sebevědomí jsem si dodávala střídáním partnerů.

Video se připravuje ...
Od dětství jsem slýchala, že jsem tlusté prase, sebevědomí jsem si dodávala střídáním parterů • VIDEO: Videohub

Samantha se pustila do nejrůznějších diet, ale žádná jí nepomohla. Nakonec se rozhodla pro operaci žaludku, za kterou zaplatila přes půl milionu korun. Svého rozhodnutí však nikdy nelitovala, protože díky zákroku dokázala zhubnout o 90 kilogramů. "Nikdo z mého blízkého okolí mě od operace neodrazoval. Z výsledku byli nakonec všichni stejně nadšení jako já," vzpomíná. 

Dnes je Samantha vdaná za muže svých snů, se kterým čeká své druhé dítě. Váží 70 kilogramů, cítí se ve svém těle neuvěřitelně a je vlastně vděčná za všechny bolestivé okamžiky, které zažila. Díky nim tak našla cestu sama k sobě, naučila se mít se ráda a začala si vážit sebe i svého těla. 

Na její proměnu se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji