Proměna, která bere dech: Mladá žena shodila přes 80 kilogramů a za svou proměnu zaplatila přes půl milionu korun

Proměna, která bere dech: Mladá žena zhubla přes 80 kilogramů a za svou proměnu zaplatila více než půl milionu
Foto: profimedia.cz
26. srpna  2022 
 06:00

Jednatřicetiletá Jessie O'Brien z Rossendalu v hrabství Lancs ve Velké Británii vážila v době své největší váhy téměř 150 kg. Její nadváha se v dětství neobešla bez hrubých poznámek o její osobě a šikany. Když už toho bylo příliš, podstoupila bypass žaludku a dokázala zhubnout o více než 80 kg! Dále přidala liposukci břicha, prsní implantáty a dnes je z Jessie úplně jiná žena.

Už jako dítě se musela Jessie kvůli své váze pravidelně potýkat s nepříjemnými komentáři okolí. Dokonce si vysloužila nelichotivé označení "obézní Jessie", to ji velice zraňovalo. Právě kvůli těmto nenávistným a ponižujícím poznámkám okolí se snažila několikrát zhubnout, bohužel jí její snaha vždy vydržela pouze chvilku. Útěchu nacházela v tučném a nezdravém jídle, což vedlo k jojo efektu. Došlo to až do té fáze, že se ručička na váze zastavila na čísle 150.

Video se připravuje ...
Od dětství jsem slýchala, že jsem tlusté prase, sebevědomí jsem si dodávala střídáním parterů • VIDEO: Videohub

A právě v tomto okamžiku Jessie posbírala veškerou svou sílu a rozhodla se k radikálnímu kroku, který jí změnil život. Podstoupila zmenšení žaludku a právě díky tomuto zákroku dokázala shodit přes osmdesát kilogramů. "Spousta lidí si myslí, že to je jen tak. Že se zkrátka rozhodnete a necháte si zmenšit žaludek. Pro mě byl tento zákrok risk a opravdu jsem se bála," vypráví mladá žena.

Jessie se během jednoho roku dostala na polovinu své váhy, přebytečná kůže ji však trápila. Rozhodla se proto pro další operace. Podstoupila plastiku břicha, prsou a nechala si také upravit povislou kůži na rukou. Za všechny tyto zákroky zaplatila 20 tisíc liber, v přepočtu skoro šest set tisíc korun. Nelituje však jediné libry, kterou do své proměny vložila. "Mám pocit, jako bych dostala druhou šanci na život. Konečně můžu žít svůj život přesně tak, jak jsem vždycky chtěla," dodává.

Na její neskutečnou proměnu se podívejte ve fotogalerii:

 

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji