Sexy babička, která se pyšní neskutečnou postavou: Věřili byste, že je této ženě 64 let?

Sexy babička, která se pyšní neskutečnou postavou: Věřili byste, že je této ženě 64 let?
Foto: instagram.com/esleymaxwell.fitness
16. července  2022 
 06:00

O tom, že bez práce nejsou koláče, by mohla čtyřiašedesátiletá Australanka Lesley Maxwell vyprávět. Její vypracovanou postavu jí závidí mnohem mladší ročníky, za štíhlou figurou a svaly se však skrývají hodiny tvrdé dřiny.

Při pohledu na Lesley by vás nejspíš ani nenapadlo, že tato žena už dávno překročila šedesátku. Svůj život zasvětila fitness a zdravému životnímu stylu zhruba před patnácti lety, kdy procházela rozvodem a potřebovala přijít na jiné myšlenky. Časem se však tento koníček stal její velkou vášní a od té doby tráví v posilovně skoro veškerý svůj čas. Cvičit chodí pětkrát do týdne a je to opravdu znát. Na kontě má okolo třiceti ocenění z oblasti fitness a svou první cenu vyhrála, když jí bylo devětačtyřicet let. 

Video se připravuje ...
Cvičení pro gaučové povaleče: K čemu vám bude dobrý polštář? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Lesley svou cestu za dokonalým tělem pravidelně sdílí na sociální síti Instagram. Radí svým fanouškům, kteří ji za její píli obdivují. "Krásnou postavu může mít úplně každý. Není to těžké, jen musíte být důslední," vzkazuje. Do fitka pravidelně chodí se svou dcerou Vanessou a vnučkou Tiou a při pohledu na toto trio byste rozhodně neřekli, že je dělí tak velký věkový rozdíl. "Když jdu cvičit s mámou, všichni si myslí, že jsme sestry. Pak jdu cvičit se svou dcerou a lidé si také myslí, že je moje mladší sestra," vypraví Vanessa.

Od té doby, co Lesley sdílí své tipy na sociálních sítích, její fanouškovská základna jenom roste. Denně jí navíc chodí desítky komplimentů od mužů, a to dokonce i od náctiletých. "Některým je i okolo osmnácti, což mi přijde vtipné. Beru to jako kompliment a je skvělé, že mě vůbec sledují. Samozřejmě že si cením mužských sledujících. Muži jsou kořením života a nemyslím si, že se to s věkem nějak mění,“ říká.

Za jejím dokonalým tělem je hromada dřiny, ale Lesley si každý trénink užívá. Samozřejmostí je pro ni také zdravá strava, nikdy se nepřejídá a alkohol je pro ni tabu. Svůj příběh sdílí také pro to, aby motivovala starší ročníky k pohybu. Na fit babičku se podívejte ve fotogalerii:

 

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji