Influencerka ukazuje, jak moc záleží na správné póze a úhlu při focení: Rozdíl je neuvěřitelný!

Influencerka ukazuje, jak moc záleží na správné póze a úhlu při focení: Rozdíl je neuvěřitelný!
Foto: instagram.com/breeelenehan
30. prosince  2021 
 06:00

Ať už chceme nebo ne, žijeme ve světě, ve kterém jsme neskutečně ovlivněni tím, co vidíme na sociálních sítích. Denně se díváme na dokonalé fotografie, které v nás často mohou probudit pocity závisti nebo méněcennosti. Říkáte si, proč na fotkách taky nevypadáte tak skvěle? Influencerka dokazuje, že vše záleží pouze na vhodných pózách a správných úhlech.

Každá z nás je s něčím na svém těle nespokojená. Jedna má větší boky, druhá vystouplé bříško a třetí malá prsa. Na sociálních sítích pak narážíme na fotografie žen, které vypadají naprosto dokonale, a nás při pohledu na ně tak akorát napadne: Proč nevypadám jako ona? Pravdou je, že za těmito dokonalými snímky často stojí mnoho úprav a že realita je vlastně úplně jiná. 

Na tuto skutečnost chce upozornit influencerka a zastánkyně zdravého životního stylu a sebelásky Bree Lenehan. Každé pondělí na svém instagramovém účtu sdílí fotografie s názvem Real Me Monday. Na jednom snímku se prezentuje jako většina dívek na Instagramu, druhá fotografie znázorňuje skutečnost. I ona má totiž nějaký ten faldík, který se při naprostém uvolnění ukáže. 

Těžko uvěřit, co dokážou správný postoj a úhel! Pokaždé, když se budete trápit u fotografií na sociálních sítích a budete mít pocit, že vy vypadáte naprosto nemožně, vzpomeňte si na Bree, její porovnávací fotky a její poselství: Všechno záleží pouze na tom, jak si nastavíte fotoaparát!

Na její porovnávací snímky se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji