Single máma dokázala bez pomoci shodit přes 40 kilogramů! Její recept je jednodušší, než si myslíte

Single máma dokázala bez pomoci zhubnout přes 40 kilogramů! Její recept je jednodušší, než si myslíte
Foto: profimedia.cz
28. listopadu  2021 
 06:00

Devětadvacetiletá Jade Wilkinson z Anglie byla vždycky holka "krev a mlíko". Jen co se narodil její syn a začala ho sama vychovávat, její váha se ještě víc zvedla. Jade totiž milovala sladké nápoje a běžně se stravovala polotovary. Brzy ale pochopila, že jí tento životní styl stahuje ke dnu, a rozhodla se s tím něco dělat – během 11 měsíců dokázala shodit přes čtyřicet kilogramů. A úplně sama!

Když Jade Wilkinson v osmnácti letech poprvé otěhotněla, měla už nějaké to kilo navíc. Během těhotenství se nijak neomezovala a její váha se nakonec vyšplhala na 118 kilogramů. Po porodu se nevrhla na zdravou stravu, naopak svou situaci, že se z ní stala matka samoživitelka, běžně zajídala fast foodem nebo různými polotovary, které navíc zapíjela sladkým pitím. "Cítila jsem se hrozně, nesnášela jsem pohled na sebe v zrcadle, ale zároveň jsem byla šíleně líná," vypráví Jade.

Za dva měsíce dohromady 23 kilo dole! Tahle dieta opravdu funguje:

Video se připravuje ...
Za dva měsíce dohromady 23 kilo dole! Tahle dieta opravdu funguje • VIDEO: BPŽ_Kristina Juřicová

Nakonec se rozhodla svou lenost porazit a začít se sebou něco dělat. Nechtěla, aby se její syn za ni styděl, a sama toužila ve svém těle se cítit dobře. Nečekejte ale žádné složité diety, Jadin recept na hubnutí je víc než jednoduchý – zdravá strava a deset tisíc kroků denně. "Sladké pití jsem vyměnila za obyčejnou vodu a do svého jídelníčku jsem zařadila ovoce, zeleninu a maso. Začala jsem si pravidelně doma vařit a hlavně jsem každý den ušla 10 tisíc kroků," popisuje svobodná matka.

Výsledky na sebe nenechaly dlouho čekat. Během jedenácti měsíců dokázala Jade bez jakékoliv pomoci výživových poradců nebo fitness trenérů zhubnout o neuvěřitelných čtyřiačtyřicet kilogramů a rozhodně s hubnutím nekončí. "Jsem na sebe opravdu pyšná. Stále mám na sobě co zlepšovat, neustále se srovnávám s ostatními, ale jsem rozhodně šťastnější," uvedla. Co na její skvělou proměnu říkáte?

Na proměnu single maminky Jade se podívejte ve fotogalerii:

Autor: Aneta Valešová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji