Další sexy máma z Instagramu, která se změnila k nepoznání! O 30 kilo zhubla díky tomuto způsobu stravování

Bývalá wrestlerka přibrala 30 kg!
Foto: profimedia.cz
29. května  2021 
 06:00

Bývalá wrestlerka Tempany Broadbent přibrala během těhotenství přes třicet kilogramů. Její noční přejídání mělo neblahý vliv i na její psychiku. Pětadvacetiletá žena z Brisbane se zavírala doma a styděla se chodit mezi lidi. Ve své dceři však viděla motivaci něco změnit, a tak začala postupně měnit své stravovací návyky a pravidelně cvičit. Ručička na váze úspěšně klesala a z Tempany se stala fit sexy máma, která si získala obdiv i na Instagramu.

V červenci 2019 byla pětadvacetiletá matka z Brisbane pouhé čtyři měsíce po porodu, a nejenže dosáhla své nejvyšší hmotnosti devadesáti kilogramů, ale ani po psychické stránce na tom nebyla zrovna nejlépe. „Po porodu jsem měla hrozný zlozvyk. Během dne jsem sotva jedla, a jakmile malá usnula, začala jsem se přejídat,“ svěřila se Tempany Broadbent. „Snědla jsem všechno, co jsem našla, ale hlavně hodně polotovarů a nadměrné množství pečiva a cereálií," dodává mladá maminka, která v té době odmítala chodit do společnosti, protože už jí žádné oblečení nesedělo. „Bylo pro mě snazší se zavřít doma než se vypořádat se svými pocity, a tak jsem se emočně izolovala od sebe i od svého dítěte,“ popisuje Tempany.

Na začátku letošního roku se však bývalá wrestlerka rozhodla převzít kontrolu nad svými špatnými stravovacími návyky a za necelý rok zcela změnila své tělo k nepoznání. „Najít si čas a motivaci cvičit, zatímco máte malé dítě, vyžaduje opravdu hodně pevnou vůli a odhodlání,“ říká pětadvacetiletá žena, která cvičila, zatímco její dítě spalo, a to na úkor vlastního odpočinku. Byl to však jediný způsob, jak docílit nějaké změny. Tempany svou proměnu dokumentovala na Instagramu @tempanyjose, kde se jí dostalo velké podpory ze strany sledujících. Obdivné komentáře ji povzbudily, aby ve své fitness cestě pokračovala i nadále. „Když vidím zpětně ty fotky a videa, přijde mi to neuvěřitelné," říká Tempany.

A jak vypadá Tempanin jídelníček? Mladá maminka dodržovala makrobiotickou stravu, která se vázala na určité množství jednotlivých živin. „Jedla jsem širokou škálu potravin a měla možnost si denně i zamlsat. Nijak jsem se neomezovala," tvrdí matka z Brisbane, která cvičí pětkrát týdně, a z toho třikrát týdně svůj trénink cílí na zadek. Kardio zařazuje dívka jen sporadicky a spíše se zaměřuje na silové cvičení. Dnes je její dceři rok a půl a jako fit máma má dostatek energie na to, aby se jí naplno věnovala. „Musela jsem změnit své myšlení a zapomenout na to, že budou výsledky hned. Den po dni jsem se cítila lépe, a právě to mě motivovalo na mé cestě vytrvat," říká bývalá wrestlerka, která ukončila svou kariéru po tom, co zjistila, že je těhotná. Jejím cílem je však vrátit se do ringu, a to v lepší formě než kdy dřív.

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji