Stačí začít malými změnami a budete jako ona. Tahle kráska zhubla za pár měsíců o 40 kilo!

Už dlouho věděla, že musí něco změnit, ale realitě pohlédla do očí až na letní dovolené.
Foto: profimedia.cz
25. března  2021 
 06:00

Třiadvacetiletá Isabelle Audette z Kanady byla už od dětství obézní a její rodina ji v hubnutí vůbec nepodporovala. Vše se ale změnilo po dovolené na Mallorce, kde se dívka styděla za svou postavu. Se svými sto kilogramy se tak rozhodla využít stud a vinu ve svůj prospěch a začala hubnout. Za pouhých deset měsíců se jí podařilo shodit čtyřicet kilogramů a dnes – po čtyřech letech od svého životního rozhodnutí – vypadá naprosto fantasticky!

K dosažení velkých cílů v životě jsou zapotřebí vytrvalost, plné soustředění, neochvějné odhodlání a pevná vůle. Isabelle Audette nechybělo ani jedno. Schopnost podívat se pravdě do očí a být upřímná k sobě samé umožnila Isabelle uskutečnit úžasnou proměnu. „Vyrostla jsem jako tlusté dítě, a na základní škole mi dokonce říkali prase. Moje matka celý život neustále pracovala a měla sotva čas mi něco teplého uvařit. Většinu dní jsem tak jedla samá nezdravá jídla. Jak jsem vyrůstala, začala jsem si uvědomovat, že tím ohrožuji své zdraví,“ popisuje své dětství mladá dívka z Kanady, která si hned po střední škole našla práci na plný úvazek, aby pomohla uživit rodinu.

Před čtyřmi lety strávila Isabelle dovolenou na slunné Mallorce. Tu si ale vůbec neužila. Cítila se kvůli své postavě hrozně a realita jejích nezdravých stravovacích návyků ji v tu dobu tvrdě zasáhla. „Moje nadváha byla způsobena mnoha faktory. Byla jsem emocionální jedlík a byla jsem ve vztahu, ve kterém jsem zpohodlněla. Jedla jsem všechno, kdykoli jsem chtěla,“ vysvětluje Isabelle. „Vychovali mě dva úžasní rodiče, kteří si mysleli, že ignoruji to, co si o mně myslí ostatní," dodává. Dívka už delší dobu věděla, že by měla něco změnit, ale nikdy k tomu nenašla potřebnou motivaci. „Jakmile letadlo přistálo v Montrealu, řekla jsem si, že už to stačilo," říká Isabelle. Hned po návratu domů přehodnotila svou životosprávu. Začala mnohem zdravěji jíst a přidala na pohybu. Její tělo se začalo měnit před očima a během pár měsíců dívka zhubla o neuvěřitelných čtyřicet kilogramů. „Osmdesát procent úspěchu se skrývá v kuchyni a dvacet procent v posilovně," tvrdí Isabelle.

„Většinu váhy jsem shodila tím, že jsem jedla zdravé jídlo, jako jsou ovoce, zelenina, libové maso a celozrnné výrobky. Začala jsem ale také plavat, a to téměř každý den po dobu třiceti minut. Viděla jsem na sobě úžasné výsledky," popisuje mladá dívka. „V zrcadle se vidím jinak, oblečení teď perfektně sedí a jsem plná energie," doplňuje. Z Isabelle se stala sebevědomá žena, pro kterou už jíst zdravě není volba, ale životní styl. „Jsem nesmírně hrdá na to, čeho jsem dosáhla. Líbí se mi, že mohu prostřednictvím sociálních sítí motivovat ostatní. Pokud máte správně nastavené myšlení a špetku motivace, je možné všechno," říká závěrem třiadvacetiletá Isabelle Audette, která radí ostatním, aby začali malými změnami a postupně se dopracovali ke zdravému životnímu stylu.

 

Náš tip: Dvě mladé dámy Káťa a Ája bojovaly v pořadu Mall.tv Kila dolů pod dohledem Petra Havlíčka se svými kily navíc. O kolik se jim podařilo zhubnout? Podívejte se!

 

 

 

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji