Věk je jen číslo! Po rozvodu přišla změna a teď v padesáti si ji pletou s dcerami

Tipli byste této ženě v bikinách 51 let?
Foto: profimedia.cz
27. srpna  2020 
 06:00

Jednapadesátiletá Rebecca Daubler z Atlanty se po svých čtyřicátých narozeninách rozhodla udržet se v perfektní kondici a její záměr se jí zatím skvěle daří! Fanynka zdravého životního stylu a posilování je údajně často zaměňována za sestru svých dospělých dcer a ani s rostoucím věkem neztrácí na atraktivitě.

Poté, co si obchodní ředitelka Rebecca prošla rozvodem, rozhodla se věnovat více času a soustředění svému „osobnímu růstu“. Dnes je ve věku jednapadesáti let inspirací pro mnohé ženy, které by stejně jako ona chtěly přijmout svou krásu a sexuální přitažlivost, a to bez ohledu na svůj věk. „Krása pro mě byla vždy důležitá, ale zaměřuje se na ni spíše mládež. Chtěla jsem pomoct sobě i jiným ženám, aby se cítily krásné – i během toho, jak stárneme,“ tvrdí Rebecca Daubler, která se dnes cítí mnohem sebevědoměji než ve svých dvaceti letech. Padesátnice z Atlanty v USA se udržuje v kondici zdravou stravou a cvičením pětkrát týdně – vzpírání je klíčovým bodem při tvarování ženské postavy. „Sexy můžete být i ve starším věku. Chodím s hlavou vztyčenou a s hrdostí nosím své životní zkušenosti,“ říká Rebecca.

„Silové cvičení je úžasné. S cílem vybudovat více svalů jsem se stala silnější a šťastnější," tvrdí fitnesska. "Zamilovala jsem si ten proces. Průběžné fotografie vám ukazují, jak daleko jste se dostali. Naučila jsem se přijímat každou nedokonalost a jsem vděčná svému tělu za všechno, co pro mě denně dělá, jako jsou chůze, smích a možnost rozdávat a přijímat lásku,“ dodává. K ještě větší spokojenosti ji však v roce 2018 dovedla i plastická operace prsou. Rebecca ani netají to, že jednou za čtvrt roku podstupuje ošetření botoxem. 

Okouzlující mámě lidé často tipují alespoň o deset let méně. Rebecca má dvě dcery, jednadvacetiletou Callie a třiadvacetiletou Mckennu, a často je považována za jejich sestru. Spokojená Rebecca, která je ve vztahu se čtyřiapadesátiletým Lenem, na svých sociálních sítích dostává zprávy od o desítky let mladších mužů, kteří ji nazývají "pravou bohyní". „Přitahuji mladší muže, kteří často tvrdí, že umí ocenit krásu, ale s půvabem starší ženy,“ říká Rebecca, která se setkává s komplimenty od mužů i v posilovně. „Ale není to jen o tom vnějším vzhledu. Už jsem si i vyslechla, že skutečná krása přišla zevnitř, a ta část, která je pro svět viditelná, byla už jen vylepšením,“ popisuje nesměle jednu z největších lichotek.

Rebecca přijímá pozitivní ohlasy i od žen ve svém věku, přesto si všimla, že ve společnosti je stále vyvíjen tlak na ženy, aby se navzájem shazovaly. „Některé ženy se cítí dost nepříjemně vedle žen v mém věku, které jsou stále vitální a sexy," tvrdí dvojnásobná máma. Pozitivně využívá sílu sociálních sítí a snaží se spojit zralé ženy, aby se podporovaly. A jaký důležitý krok ke změně je podle Rebeky třeba učinit? „Myslím si, že klíčem k úspěchu je stanovení si malých cílů. Nebojte se oslovit i lidi, které obdivujete, aby vás podpořili. Nebojte se najmout si trenéra, pokud potřebujete pomoct se cvičením,“ radí závěrem Rebecca Daubler.

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji