Nádherná DJka měla 108 kilo a mindráky. Teď je z ní modelka!

Maminka Bonnie se po zhubnutí 54 kil živí modelingem.
Foto: profimedia.cz
25. září  2019 
 06:00

Proměna, kterou prošla pětatřicetiletá Britka Bonnie Stainer, je vskutku neuvěřitelná! Fotky z prosince roku 2015 ukazují svobodnou maminku dvou dětí, která vážila bezmála sto pět kilogramů. Pro účast v seznamovací reality show se ale rozhodla nadbytečných kil se zbavit. Začala tak cvičit šestkrát týdně, upravila své stravování a kila šla okamžitě dolů! Dnes byste Bonnie, která se živí modelingem, nepoznali.

Bonnie se kvůli nízkému sebevědomí z nadváhy málem vzdala kariéry dýdžejky. S každým vystoupením ji od strachu rozbolel žaludek. "Svou práci miluji, ale v jednu chvíli jsem neměla daleko k tomu, abych ji vyměnila za prodavačku v supermarketu," vzpomíná Bonnie, která svou nadváhu nesla velmi těžce.

Naštěstí se ale objevila příležitost, která ji donutila s přebytečnými kily bojovat. Vše odstartovala přihláška do seznamovací reality show Take Me Out, která se dostala i na naše obrazovky prostřednictvím Prima TV. Svobodná matka Bonnie před vstupem do soutěže zhubla o neuvěřitelných čtyřiapadesát kilogramů! 

Předtím než se Bonnie objevila v reality show, vážila celých sto osm kilogramů. Pro vyhlášený britský deník The Daily Star řekla: "Bylo mi devětadvacet, když jsem poprvé otěhotněla. Nikdy jsem váhu neřešila, a tak jsem jedla, co jsem chtěla. Najednou jsem se ale nedokázala udržet a začala se nekontrolovatelně přejídat."

Ve svých třiatřiceti letech si Bonnie uvědomila, že už je na čase, aby se něco změnilo. Váha totiž ovlivňovala její štěstí i sexuální život a mladá Britka se musela na čas vzdát i jízdy na koni. Nastavila si proto přísnou denní rutinu, která zahrnovala cvičení, zdravé stravování a pravidelný pitný režim.

"Cvičím šest dní v týdnu a jeden den se snažím odpočívat, ale pořád jsem aktivní, protože musím pobíhat okolo svých dvou dcer," říká Bonnie. "Někdy vstávám v šest hodin ráno a cvičím třicet minut na trenažéru se sedmadvacetikilovou zátěží," popisuje. Když jí lidé tvrdí, že je to příliš, připomene jim, že jako obézní byla nucena denně nosit mnohem více.

Bonnie se svěřila, že v době obezity byly dny, kdy už ani nechtěla vstát z postele. Oblékání pro ni bylo natolik depresivní, že občas ani nevyšla z domu. O hubnutí se snažila už po prvním těhotenství, ale když během šesti měsíců otěhotněla znovu, kila začala opět narůstat. Až vystoupení v Take Me Out ji dostatečně motivovalo k tomu, aby na sobě začala pracovat. "Účast v takové soutěži měla ohromný vliv na mé sebevědomí. Konečně jsem to zase já," tvrdí Bonnie.

Autor: Veronika Duží

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji