Roky jenom lenošila a jedla fast food! Až fotka v plavkách ji donutila cvičit!

Asa English
Foto: Instagram.com/@jellydevote
4. března  2018 
 06:00

Zatímco my si nejspíš všechny už roky nalháváme, že od zítřka začneme držet dietu, tato dívka to skutečně dokázala. Zlom přišel tehdy, když se viděla na fotografii v bikinách. V ten moment jí bylo jasné, že to, jak vypadá navenek, není to, kým se cítí být. S touto novou představou zahájila změny ve svém životě a pak se jí splnil sen!

Asa English začala přibírat ve svých dvaceti letech. „Bývala jsem normální dítě. Nebyla jsem ani velká, ani malá, prostě normální. Jakmile jsem se ale přehoupla přes dvacítku, najednou jsem začala přibírat na váze,“ popisuje dnes šestadvacetiletá Asa své dospívání.

Asa nebyla od dětství naučená jíst zdravě nebo sportovat, proto velmi často lenošila. „Pila jsem hodně alkoholu a sladkých limonád. Nikdy jsem si neuvařila jídlo a jedla jsem vždy jen ve fast foodech nebo jsem si nechala dovézt jídlo domů. Nikdy jsem ani nebyla v posilovně. A to vše vedlo k tomu, že jsem se stala větší, než jsem zamýšlela.“

Všechno se změnilo, když ji jednoho dne její babička vyfotila na pláži v bikinách. „Když vám vaše babička, která vás celý život krmí a dopřává vám samé sladkosti, řekne, že jste přibrala, docela to zabolí,“ říká Asa.

„Začala jsem se starat o svůj jídelníček a chodit do posilovny. Starala jsem se o svou postavu, protože jsem nebyla spokojená,“ říká dnes Asa. Její proměna se jí skutečně vydařila. Dnes je Asa inspirací pro mnoho dívek. Díky svému instagramovému profilu získala už 400 tisíc fanoušků. „Díky tomu, co dělám, můžu pomoci mnoha dívkám, aby se staly tou nejlepší verzí sama sebe,“ říká Asa.

Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji