Servírka dojídala jídlo po hostech. Přibrala na 95 kilogramů!

Marie Stacey už není servírkou, teď dělá učitelku.
Foto: Profimedia.cz
5. března  2017 
 06:00

Přemýšleli jste někdy, co se stane s vaším jídlem, když ho v restauraci nedojíte? No, možná někdy lepší nevědět. Čtyřicetiletá servírka Marie Stacey, která pracovala v mexické restauraci, na to měla svůj recept. Po zákaznících prostě dojídala. 

Každý den nachos s chutnou salsou zní sice jako sen, ale realita je trochu těžší. Téměř doslova. Čtyřicetiletá Marie Stacey, která pracuje jako servírka, po zákaznících v mexické restauraci tuto dobrotu dojídala, když zbylo. Bylo jí totiž líto jídlo vyhazovat do koše. Nedokázala se prostě ubránit pokušení. Dokonce se snažila vyhazovat to rovnou do popelnice, ale stejně jí to nedalo – jídlo vyndala a dojedla. 

 

Stejná jako její otec

Stacey vážila 95 kilogramů.
Autor: profimedia.cz

Mírnou nadváhu měla vždy, ale teprve až několik let práce ve stravovacích zařízeních ji dohnalo až k devadesáti pěti kilogramům. V tu chvíli jí ale došlo, že to už je trochu moc. Tolik totiž váží její otec, o kterém si vždy myslela, že je tlustý. "Vyděsilo mne, že vážím stejně jako on!" říká.

Problémů s váhou ale měla více. Sžíralo ji to hlavně z psychického hlediska. Marie totiž účinkovala v ochotnickém divadle. V jedné hře měla sedat herci na klín v romantické scéně. Kdykoliv si na něj ale dřepla, ozvalo se zasténání. Nikoliv však vášní, ale pod tíhou. Přece jen 95 kilogramů je skoro metrák. "Myslela jsem si, že je to idiot, ale když jsem se pak viděla na fotkách, zděsila jsem se," říká. 

 

Více sebevědomí

Stacey je k nepoznání!
Autor: profimedia.cz
Proto se rozhodla, že začne držet Cambridge dietu. Ta je založená na tom, že člověk přes den pije proteinové nápoje a stravuje se pouze tím, co mu odborník připraví. Ze začátku vůči tomu byla skeptická a hlavně nervózní. Těšila se na výsledek tak moc, že by byla nejraději, aby se už ráno probudila hubená... Ale trvalo to samozřejmě několik dlouhých měsíců, než se jí podařilo zhubnout o 30 kilogramů. 

Samozřejmě měla strach, co bude, až přestane jíst proteinová jídla a najede na normální režim. Naštěstí to proběhlo bez problémů. "Nikdy jsem neměla problém s tím, že bych jedla jen sladké nebo pila přemíru alkoholu. Můj problém byl v tom, že jsem prostě jedla hodně," říká mladá žena, která teď místo servírky dělá učitelku. 

Naučila se tedy jíst zdravěji, vařit si doma a být sama se sebou spokojenější. Trochu sebevědomí navíc potřebovala. Do té doby, než zhubla, se styděla seznamovat se s chlapy, zatímco teď si to náramně užívá. 

Video se připravuje ...
Balet a pilates dohromady: Cvičení pro křehké dívky, ale zapotíte se u toho jak chlap! • VIDEO: Adriana Krátká/BPŽ

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji