Dívka zhubla o 80 kilogramů, ale její tělo bylo znetvořené. Proč?

Video se připravuje ...

Dívka zhubla 80 kilogramů, ale její tělo bylo znetvořené. Proč?

Dívka zhubla 80 kilogramů, ale její tělo bylo znetvořené. Proč?
Foto: youtube.com_tlc
15. října  2017 
 06:00

Ve svých osmnácti letech vážila Kylie Merola téměř 150 kilogramů. Šokována svou váhou se rozhodla svůj život od základu změnit. Nebylo to jednoduché, stálo ji to mnoho úsilí, ale její snaha se nakonec vyplatila. Dnes je o 80 kilogramů lehčí. 

Nadváha mladou dívku doprovázela již od dětství. Teprve když se váha zastavila na čísle 150, uvědomila si, že takhle to dál nejde. Podstoupila bypass žaludku, ale do svého života také zařadila zdravé stravování a pohyb.

Kylie však nepočítala s tím, jaké následky bude její hubnutí mít. Přestože dokázala shodit polovinu své váhy, zůstala jí na těle přebytečná kůže, kterou musela nechat chirurgicky odstranit. "Byla jsem šťastná, že jsem dokázala tolik zhubnout. Nepočítala jsem ale s tím, že mé tělo bude tak znetvořené. Už jsem se necítila tlustá, ale všechna kůže na mně visela," vypráví Kylie.

Jediným řešením tedy byla operace, kdy Kylie bylo odebráno sedmnáct kilogramů přebytečné kůže. Díky zákroku se ve svém těle cítí konečně skvěle a začíná si na svou proměnu zvykat. "Když se teď dívám na své tělo, tak jsem opravdu pyšná. Poprvé v životě se cítím sebevědomě," říká Kylie.

Mladá dívka však neusíná na vavřínech. Je si vědoma toho, že na sobě musí neustále pracovat. Proto se nadále stravuje zdravě a ze svého programu nevynechává pohyb. "Člověk na sobě musí neustále pracovat. Takhle jsem chtěla vždycky vypadat a teď se toho nevzdám. Užívám si každého okamžiku," uzavírá své vyprávění Kylie. 

 

Autor: Aneta Pařízková

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji