Hledáme vás, kteří jste změnili svůj život a chcete motivovat i ostatní! Začíná Restart 2019

Hledáme vás, kteří jste změnili svůj život a chcete motivovat i ostatní! Začíná Restart 2019
3. ledna  2019 
 12:29

Baví vás zdravě vařit a své výtvory fotíte na Instagram? Udělali jste si trenérský kurz a máte své lekce? Podařilo se vám zhubnout nebo zvítězit nad PPP? Pak se přihlaste nebo nominujte někoho ve svém okolí na www.restartsdietou.cz od 2. 1. do 30. 1. 2019. Jste to právě vy, kdo může ukázat, že zdravý životní styl je fajn. Pojďte se s námi podělit o své tipy, svou cestu a svou životní změnu!

Hledáme vás, kteří jste změnili svůj život a chcete motivovat i ostatní. Soutěžíme o titul:

RESTART ROKU!

Máte svůj blog, webové stránky nebo se zdravým životním stylem zabýváte na sociálních sítích? Nebo znáte někoho takového, o kom by měli naši čtenáři vědět? Hledáme všechny, kteří mohou nabídnout svůj příběh o změně vlastního života, o sportu, jídle či vlastní proměně. Přihlásit sebe nebo své tipy můžete od 2. 1. 2019 do 30. 1. 2019 na www.restartsdietou.cz.

Pojďme ukázat, že zdravý životní styl nemusí být o tvrdé dřině a odříkání, ale že nás může bavit, že ho můžeme žít a že je fajn cítit se dobře. A své favority v těchto oblastech nominuje i redakce Diety.

VYHLAŠUJEME TYTO KATEGORIE:

FOOD RESTART

Baví vás zdravé jídlo, zkoumání nových ingrediencí a kombinací, jste vegan, milovník raw, cukrfree, bezlepku apod.? Chcete svými recepty a vášní pro zdravé jídlo inspirovat ostatní?

FIT RESTART

Dříve vás sport nebavil a nyní si život bez něj nedovedete představit? Začali jste běhat, udělali si trenérský kurz, založili cvičební skupinu, točíte cvičební videa? Pojďme ukázat, že pohyb je fajn.

PROMĚNA RESTART

Podařilo se vám zhubnout? Zvítězili jste nad PPP? Cítíte se dobře? Ukažte ostatním, že když se chce, tak to jde. Ať už s pomocí odborníka či sami. Podělte se o to, jak jste to dokázali vy.

Každá kategorie bude mít svého patrona z řad VIP osobností. Z nominací čtenářů či samotných přihlášek bude porotou složenou z redakce a odborníků vybráno 5 SEMIFINALISTŮ každé kategorie. Z nich budou následně čtenáři v časopise i na webu vybírat a zvolí 3 FINALISTY, kteří postoupí do velkého finále.

O konečných vítězích rozhodne porota z řad partnerů i VIP osobností spojených s časopisem. Více na www.restartsdietou.cz Projekt vyvrcholí festivalem zdravého životního stylu Restart s Dietou a vyhlášením Restartu roku.

Na vítěze čeká zájezd v hodnotě 50 000 Kč.

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji