Jóga vytvaruje krásnou postavu, a nejen to! Zlepší se také váš sex

  • Jóga vytvaruje krásnou postavu, a nejen to! Zlepší se také váš sex
    29. září  2017 
     06:00

    Jóga v dnešní době zažívá neuvěřitelný boom a je jen málo lidí, kteří ji doposud ještě nevyzkoušeli. Kromě krásného těla vám jóga zaručí i pružnost, sílu, zlepší soustředěnost a především vyvolá pocit štěstí a uvolní stres. No, uznejte sami! Není to dost důvodů na to, zkusit ji na vlastní kůži?

  • Jóga pro lepší postavu

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Ti z vás, kteří už jógu vyzkoušeli, by mi určitě dali za pravdu, když řeknu, že u jógy najednou zjistíte, že máte svaly, o kterých jste dřív ani netušili. Během jógy všechny tyto nově objevené svaly důkladně protáhnete a pravidelnými pohyby posílíte. Nejen že díky cvičení vytvarujete tělo do krásy, ale také zlepšíte držení těla, díky kterému najednou také můžete zjistit, že vlastně žádný špíček na břiše nemáte! To jste jen doteď nevěděli, jak správně sedět!

    "Jóga je úplně pro všechny," říká lektorka:

    Video se připravuje ...
    Cvičíte jógu, abyste zhubli? Blbost, tvrdí lektorka! • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

  • Jóga pro vnitřní orgány

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Jóga vás mimo jiné naučí správně dýchat. Správné dýchání je velice důležité nejen pro cviky samotné, ale také pro správné masírování vnitřních orgánů těla. Během cvičení se totiž lépe prokrvují a během některých pohybů dochází i k jejich přímé masáži a stimulaci. Hluboké dýchání vám umožní provést ty nejtěžší cviky, zbaví vás stresu a vyvolá pocit klidu a spokojenosti.

  • Jóga pro věčné mládí a lepší sex

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Jóga vznikla v Indii zhruba před 5000 lety a cvičení jógy bylo pro tehdejší jogíny celoživotním úsilím. Málokterému jogínovi byste odhadli tolik let, kolik mu skutečně bylo. Většina se pyšnila celoživotním mládím. Také dnes nedají některé celebrity na jógu dopustit. Například věčně mladá Madonna cvičí pravidelně jógu a na svůj věk skutečně nevypadá! A nejen to! No, co si budeme povídat, pokud zlepšíte sílu a pružnost těla, zaručeně si užijete i lepší milování.

  • Jóga pro klid a mír

    ...
    Autor: Shutterstock.com

    Pokud jste se někdy pokoušeli o meditaci, asi tušíte, jak těžké je vypnout svoje myšlenky od ustavičného přemýšlení. Jóga vám ale příliš přemýšlet nedovolí, a tak jde meditace skoro sama. Pro důkladné provedení cviku se totiž musíte tak bedlivě soustředit na koordinaci pohybu, dechu a rovnováhy, že pokud byste mysleli ještě na to, co uvaříte k večeři, zaručeně byste se skáceli na rohožku. Mimo to jóga stimuluje produkci endorfinu v těle, zbavuje vás tak stresu a vyvolává pocit štěstí. Po jednom cvičení jógy budete odcházet tak odpočatí, že si nenecháte další lekci ujít.

/
Autor: Rebeka Stoklasová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji