Vyzkoušejte recept proti vlčímu hladu a shoďte se smoothies tři kila za týden!

Vyzkoušejte recept proti vlčímu hladu a shoďte se smoothies tři kila za týden!
20. května  2017 
 06:00

Teď na jaře se bude hubnout s rychle namixovanýni nápoji naprosto snadno. Tekuté svačiny či obědy posilují imunitu, dodají vám energii a živiny, které potřebujete. Když je navíc umixujete ze správných potravin, skvěle podpoří proces hubnutí.

Pokud si myslíte, že se smoothies nezhubnete, protože jsou vysoce kalorická, pak záleží na tom, co do nich rozmixujete, a hlavně, jak bude vypadat zbytek vašeho denního příjmu. Všechny potřebné informace se dozvíte v nové knize německé autorky Chantal-Fleur Sandjonové – Hubneme se smoothies.

V první části knihy se dozvíte, jak připravit zdravá smoothies a jak hubnout v souladu s přírodou. Kromě toho v knize najdete padesát inspirujících receptů a dalších zajímavých rad, například jaké potraviny vybírat pro přípravu smoothies, jaký jste dietní typ, kdy s dietou začít, jak smoothies skladovat a podobně. A hlavně tu najdete týdenní rozpis diety. Autorka slibuje váhový úbytek až tři kila první týden. Proč vlastně podle ní držet takovou dietu? 

Autor: Noxi

Obsahují životně důležité látky místo kalorií (vitaminy, stopové prvky, minerální látky), podporují metabolismus a během procesu hubnutí dodají tělu, co potřebuje. „Díky smoothies odstraníte jednu z hlavních příčin vlčího hladu a nekonečné chuti k jídlu,
a to i proto, že obsahují hodně vlákniny, která zabrání zvýšení hladiny krevního cukru, takže budete mít déle pocit nasycení,“ vysvětluje Sandjonová.

Mají správnou chuť. Bohatou směsí prospěšných látek tělu dodáte rychle to, co potřebuje, takže brzy chutě na nevhodné potraviny nahradíte právě smoothies.

Přirozeně čistí tělo a vy budete přirozeně hubnout. Hubnutí se smoothies je víc než obyčejná dieta. Tím, že se zaměřuje na rostlinné potraviny, účinně pomáhá při očistě organismu. Tato dieta je uzpůsobená tak, aby byl úbytek váhy dlouhodobý.

Přinášejí radost z jídla. Chcete-li zhubnout a udržet si váhu, musíte mít z jídla radost a požitek. Smoothies tenhle požitek nabízejí! Všechny uvedené recepty v knize si zamilujete a přesvědčí vás, že to, co je zdravé, může být i dobré.

Nesmí chybět pohyb. Hubnutí je nejúspěšnější tehdy, když budete kromě diety aktivně sportovat. Opět platí: Zvolte si takovou aktivitu, která vás bude bavit!

 

Jaké potraviny vám pomohou, abyste měli pevné břicho? Podívejte se na naše VIDEO:

Video se připravuje ...
Šest potravin, které pomůžou vytvarovat pekáč buchet na břiše • VIDEO: Jiří Sládeček / BPŽ

 

Tipy na nejlepší nápoje, které spalují tuky: 

Jednoduchá krása (spaluje tuky a hasí žízeň)

Budete potřebovat: 3 jablka, 1 okurku, hrst polníčku, 1 polévkovou lžíci rozinek nebo jiné přírodní sladidlo

Postup: Jablka omyjte, rozkrojte na čtvrtiny, zbavte jádřinců a nakrájejte na kousky. Polníček (nebo špenát) opláchněte, osušte a nasekejte nadrobno. Všechny přísady pak rozmixujte se 100 ml vody.

Proti vlčímu hladu (natankujte novou energii)

Budete potřebovat: 2 jablka, 2 banány, kousek zázvoru (asi 1 cm dlouhý),
2 polévkové lžíce semínek chia, 2 datle bez pecek

Postup: Jablka omyjte, rozkrojte na čtvrtiny, odstraňte jádřince a nakrájejte na malé kousky. Banán oloupejte a rozkrojte na čtvrtiny. Zázvor oloupejte (pokud je v biokvalitě, nemusíte) a rozpulte ho nebo nastrouhejte. Všechny přísady vložte se
100 ml vody do mixéru a rozmixujte.

 

 

 

 

Autor: aši

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji