- 31. března 2016 06:00
Červené maso nemá úplně dobrou pověst. Vloni na podzim vydala Světová zdravotnická organizace zprávu, že jeho konzumace může zvyšovat riziko vzniku rakoviny. Výživoví poradci z něj také nemají úplně radost, protože obsahuje vysoký podíl nezdravých tuků, nasycených mastných kyselin. Znamená to tedy, že červené maso vůbec nemáme jíst? Naopak!
Co je vlastně červené maso?
Červené masoAutor: Shutterstock.comProč se o něm tvrdí, že je nebezpečné?
Mnohé salámy obsahují »éčka«, která vašemu zdraví zrovna nepřidajíAutor: profimedia.czDůležitá je úprava
Červené maso jedině pečené, grilované nebo dušené.Autor: Shutterstock.comPotřebujeme ho nejen při hubnutí
Autor: Shutterstock.comNa vepřové zapomeňte
Autor: Shutterstock.comDejte si zvěřinu a telecí
Zvěřina patří k nejlepším masům.Autor: Shutterstock.comKolik si čeho mohu dát?
Nejlepší maso je hovězí kýta.Autor: Shutterstock.comVideo se připravuje ...
/
Klíčová slova: