Pekáč buchet: Video jen na 8 minut - procvičíte celé břicho!

Video se připravuje ...

1. dubna  2021 
 06:00

Letní měsíce se blíží a kdo by nechtěl mít pevné bříško? Blogerka a sportovkyně Kristýna Juřicová vám v osmiminutovém videu předvede, jak na to.  Lekce je vhodná jak pro začátečníky, tak i pro pokročilé. Tak co, jdete do toho?

 

Cvičit budete s vlastní vahou, Kristýna nepoužívá žádné jiné pomůcky než obyčejnou jógamatku. Celou dobu budete provádět jednoduché cviky vleže na podložce a nakonec si dáte výdrž v prkně.  Během posilování bříška myslete na správné dýchání, protože to je pro jeho vyrýsování velmi důležité. 

 

Přestože je video krátké, zapřáhnete všechny břišní svaly. Nebojte se ale ničeho, je tam pauza na oddych. Cviky jsou lehce inspirovány posilováním z pilates. Jestli je vám tento přístup sympatický, můžete si k tomuto videu na six pack  přidat právě ještě cviky pilates, které najdete zde.

 

"Před spuštěním cvičicího videa se běžte na chvíli projít v okolí svého bydliště. Taková svižná chůze vás totiž skvěle naladí na workout a připraví tak tělo na spalování," doplňuje ještě Kristýna Juřicová.

 

Pokud se vám Kristýnina videa líbí, můžete ji sledovat na jejím Instagramu @kristynacooking či na YouTube kanále @kristynajuricova. Chcete procvičit i další části těla? Inspirujte se ve článcích níže:

Autor: Kristýna Juřicová

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji