Nejlepší cviky na zadek, stehna a lýtka stihnete za 6 minut. Podle našeho videa

Video se připravuje ...

10. prosince  2021 
 06:00

Na spodní části těla má nějakou tu problémovou partii snad každá žena. Ať už potřebujete vytvarovat zadeček, stehna nebo třeba lýtka, pusťte si jednoduché, jen šestiminutové video. Blogerka a sportovkyně Kristýna Juřicová vám v něm předvede, jak rychle posílit tělo od pupíku dolů.

Ve videu zapojíme i svaly, o kterých jste neměla ani tušení, že se při cvičení dají aktivovat. Workout začíná zlehka, procvičí se vnitřní stehna, hýždě, ale poté i bříško, boky a lýtka. Právě ty by spousta žen chtěla mít vyrýsovanější, často ale neví, jak na to. "Během cvičení myslete na partii, kterou zrovna posilujete. Dodáte si sílu a vytrvalost na dokončení cviku," radí Kristýna Juřicová.

 

 

Cvičení s vlastní vahou má spoustu výhod

K provedení cviků nepotřebujete žádné pomůcky, takže chvilku pro sebe si můžete udělat kdykoliv a kdekoliv. A jaké že jsou další benefity cvičení s vlastní vahou?

Šetříte si páteř, klouby a nepřerušujete si svalovou souhru (smršťování a uvolňování svalů), jako tomu je při cvičení na stroji. Pokud domácí cvičení provádíte správně, zrychlí se vám látková výměna, zvýší se svalová síla a funkčnost vnitřních orgánů. Nepodceňte ale strečink před a po tréninku. To je pro svaly nesmírně důležité.

Chcete si procvičit i další problémové partie? Krátká videa zacílená na různé části těla najdete ve článku níže.

 

 

 

Autor: red

Diskuse ke článku

.

Aplikace a kalkulačky

BMI
kalkulačka
Výpočet
energetického
příjmu

Jídelníčky na míru

Vyberte si jídelníček na míru
a hubněte konečně efektivněji