- 25. listopadu 2016 06:00
Původně jsem se s vámi chtěla podělit hlavně o to, jak poznáte správně velkou porci jídla. Ale nejdříve vám musím prásknout, jakou máme v redakci celebritu. Gábi, se kterou trénuji, se stala jednou z ambasadorek letošní Jizerské 50. Tak schválně, jestli jí to pomůže závod zvládnout. Já si jdu raději přeměřit správně velkou porci jídla. Jak má vypadat?
Holka z plakátu
Podvádět je občas třeba!Autor: Shutterstock.comVideo se připravuje ...Třetinový talíř
Dietní jídelníček se nemusí skládat pouze ze zeleniny.Autor: Shutterstock.comAť už se člověk připravuje na závod, hubne nebo se jen chce udržovat v kondici, vždycky by při přípravě jídla měl vycházet z pravidla nutričně vyváženého talíře. Ten je složený ze třetin. Jednou jsou bílkoviny, druhou sacharidy, třetí zelenina. A pak si ještě doprostřed přidejte jako třešničku na dortu trochu tuku. Ne že byste si snad museli na každé jídlo, které si připravíte, dát máslo nebo olej.
Video se připravuje ...Tuky jen zdravé
...Autor: Shutterstock.comPestrý jídelníček
Nutričně vyvážený talíř.Autor: ShutterstockBacha na zpracované potraviny
Jablka a dietaAutor: Shutterstock.comJak je velká porce?
Porce jídla by se vám měla vejít do dlaně.Autor: Shutterstock
/