11. DEN
SNÍDANĚ
1 ks vejce vařené natvrdo, 30% tavený sýr 20 g, rajče 50 g, dalamánek 40 g
SVAČINA
hruška 100 g
OBĚD
polévka brokolicová (běžná porce 2,5 dl), rybí filé zapečené se sýrem 150 g, dušená rýže 80 g, zeleninová obloha 100 g
SVAČINA
broskev 100 g
VEČEŘE
sýrová mísa - bylinková tvarohová pěna 50 g, 30% eidam plátky 30 g, odtučněný hermelín 30 g, zeleninová obloha dle chuti 200 g, tmavý chléb 2 ks cca 40 g
CELKEM cca 5367 kJ
Jídelníček na předchozí den
naleznete ZDE
![](https://1884403144.rsc.cdn77.org/foto/zena-vejce-vajicko-crop/Zml0LWluLzQ1MHg0NTAvZmlsdGVyczpxdWFsaXR5KDg1KTpub191cHNjYWxlKCkvaW1n/251386.jpg?v=0&st=VRVe1T5XzePSWobM_hgv6QuZBacDEN7YvBFkfqojENo&ts=1600812000&e=0)
Jak poznat čerstvá vejce?
Autor: SHUTTERSTOCK.COM