Dnes vám přinášíme jídelníček na sobotu a neděli.
8. DEN
SNÍDANĚ
ovesná kaše 100 - 150 g, med 5 g
SVAČINA
hroznové víno 80 g
OBĚD
polévka fazolová (běžná porce 2,5 dl), hovězí maso v mrkvi (70 g masa a 100 g mrkve), vařené brambory 100 g, hlávkový salát 150 g
SVAČINA
rajčatový salát 150 g
VEČEŘE
rizoto s mořskými plody (levnější varianta s houbami a zeleninou porce cca 150 - 200 g), ředkvičkový salát 100 g
CELKEM cca 5254 kJ
9. DEN
SNÍDANĚ
sardinky v tomatě 50 g, zeleninová obloha 100 g, pečivo 40 g
SVAČINA
banán 100 g
OBĚD
přírodní vepřový plátek 150 g, dušená rýže 80 g, okurkový salát 150 g
SVAČINA
mrkvový salát 150 g
VEČEŘE
kuřecí prsa na cibuli 150 g, bramborová kaše 100 - 150 g, hlávkový salát 150 g