Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Céline Dion: Bez stylisty byla ztracená, s ním je módní ikonou!

24. dubna 2018 | 06:00

Když pomineme několik módních faux pas  z minulosti, má Céline Dion (50) dokonalý styl, za který však vděčí svému stylistovi. Jak se oblékala před jeho zásahem a jak se její styl v průběhu let vyvíjel?

Céline v módě riskovala poměrně často a ne vždycky se jí to vyplatilo. Její módní výstřelky byly na červeném koberci komentovány, ne vždy však v dobrém. Přestože  módu milovala, bylo jasně zřetelné, že pochází z malého města. Jejími charakteristickými znaky byly patchworkové kalhoty a flitry.

4928364:gallery:true:true

Její popularita začala stoupat a Céline se pouštěla do odvážnějších modelů. Například v roce 1999 si oblékla bílý smoking, který dodnes vyvolává sporné reakce. Vypadalo to, že v módě nemůže najít sama sebe. 

Během své třicetileté kariéry určitě nespadala do kolonky nejlépe oblékaných celebrit, tak jak to, že je najednou módní ikonou? Její tajnou zbraní je nadaný stylista Law Roach, díky kterému konečně našla svůj styl, který ji naprosto vystihuje, a zároveň se drží trendů.

4928360:gallery:true:true

Kdy to začalo? Stylistovu pomoc přijala v roce 2016, tedy chvíli poté, co jí zemřel manžel. Na jejím stylu se změna okamžitě projevila. Outfity, které nosila, vypadaly rázem úplně jinak. Téměř 20 let poté, co nazpívala píseň do filmu Titanic, se objevila ve skinny džínách a oversized mikině s motivem z Titaniku. Právě tato mikina ji dostala do módního povědomí.

4928355:gallery:true:true

Od té doby lidé poslouchají nejen její písně, ale také vyhledávají její nové outfity. Céline momentálně nosí věci od známých návrhářů, jako jsou Gucci, Louis Vuitton, Michael Kors nebo Dior, a navštěvuje i jejich módní přehlídky, nejčastěji v Paříži.

Vyhlášená zpěvačka je momentálně tedy i módní ikonou. Zazáří téměř ve všem, co si vezme na sebe. Její modely jsou neotřelé a originální. Stále se však někdy stává, že šlápne vedle. Třeba jako na návštěvě v Paříži v roce 2017, kam si oblékla plísňové roztrhané džíny s hrozivým zlatým sakem. Tento nevkusný model vypadal jako od kolotočů.

4928374:gallery:true:true

Na vývoj jejího stylu se můžete podívat i v naší fotogalerii:

Další outfity Céline Dion můžete vidět ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/STAR FACT/BPZ

Autor: Markéta Tošnarová