Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

10 věcí v sexu, o kterých se nemluví, ale které zažil každý

  • 2. června 2022 | 06:00

    Jak moc jste otevření konverzaci o sexu? Někdo o něm mluví rád a bez jakýchkoli zábran, někdo na toto téma zarytě mlčí. Jako všechno na světě, i sex má svá pozitiva, ale i negativní stránky. 

    I když máte pocit, že se to přihodilo jen vám, jsou zkrátka věci, které se v sexu dějí každému. Přestože o tom většina lidí nerada mluví.

  • Je možné občas spát s kamarádem


    Autor: iStock
    Proč je to takové tabu – spát s kamarádem? Nic na tom není. Samozřejmě jsou tu jistá úskalí. Nevybírejte si k tomu svého nejlepšího kamaráda, protože je škoda riskovat, že ztratíte někoho tak blízkého kvůli sexu. Pokud už s kamarádem spíte, mělo by to být jen nárazově, jedině tak to může být docela legrace. Co je hlavní: buďte upřímná k sobě i k němu, a pokud se to jednomu začne vymykat z rukou, raději tyto radovánky ukončete.

    Podívejte se na rozhovor s Alenou Dolákovou:

    Video se připravuje ...
    Nejsi v tom sama: Alena Doláková - Vím, jak je těžké, vyrovnat se se znásilněním • VIDEO: videohub

  • Sex není vždycky sexy


    Autor: iStock
    Už se přestaňte dívat na romantické filmy, kde sex vypadá jako z pohádky, v realitě to tak není. Někdy je sex zuřivý, může se stát, že bude trapný nebo úplně na nic. Pravdou je, že reálný sex je větší zábava než něco vyumělkovaného jako z časopisu. Nejdůležitější je umět se zasmát, vrhnout se do toho po hlavě a každý intimní zážitek proměnit v jedinečný prožitek!

    Podívejte se na video, jak si vybrat svou první erotickou hračku:

    Video se připravuje ...
    Jak si vybrat svou první erotickou pomůcku a na co si dát pozor • VIDEO: Adam Balažovič/bpž

  • Můžete si poplakat


    Autor: iStock
    Stává se, že vás během sexu zavalí vlna emocí a začnete brečet jako malé děcko? Nejste ani divná, ani blázen, tyhle věci se stávají. Je to emocionální chvilka a na vině je hormon oxytocin, který se do ženského těla vyplavuje při orgasmu. Čím více jich zažijete, tím rozněžnělejší jste. Můžete dokonce podlehnout pocitu, že jste nikdy nemilovala žádného muže tolik jako toho, který vám to právě udělal. Možná je to pravda, ale možná vás to do rána přejde. Každopádně je nesmysl si tyto emoce nějak vyčítat. Jen je potřeba počítat s tím, že nemusí být tak úplně reálné.

  • Lidi se nemění, když se svlečou


    Autor: iStock
    Není obvyklé, že by se lidé potom, co se svléknou, stali zajímavějšími. Nestanou se z nich kouzlem princové z pohádky, pozorní a chápaví. Mnohdy je to právě naopak, s každým kouskem oblečení jde dolů maska a spatříte tu nejopravdovější verzi!

    Podívejte se, co probíhá v těle během sexu:

    Video se připravuje ...
    Sex ve dvou minutách • VIDEO: youtube/glamour

  • Některé sexuální zážitky bolí


    Autor: iStock
    Bohužel existují sexuální zkušenosti, které nám zanechávají nepříjemné jizvy na duši a na srdci. Po nich je pak těžké naskočit zpátky do sedla a vydat se na další jízdu, ale jasné je, že dokud vám někdo neukáže, jak krásný sex může být, budete zaseknutá. Nejlepším lékem na špatnou zkušenost je dobrá zkušenost.

  • Jste sexuální objekt


    Autor: iStock
    Kolem vás je mnohem více lidí, kteří by se s vámi rádi vyspali, než byste čekala. Je to tak, a pokud by si nepředstavovali sex s vámi, potom si vás aspoň představují nahou.

  • Nedělejte dlouhé pauzy v sexu


    Autor: iStock
    Může se to sice zdát jako dobrý nápad, dát si pauzu v sexu, ale nedělejte to na moc dlouho. Hrozí totiž, že vás sex bude děsit. Intimita, kterou sex přináší, vás bude strašit a nebudete si moct vzpomenout, jak jste to kdy mohla dělat. Tak se jednoduše může šest měsíců bez sexu přehoupnout na dva roky!

    Podívejte se na přiznání lidí o první masturbaci:

  • Sex je důvodem k tomu…


    Autor: iStock
    … že si ve čtyři ráno berete taxíka a jedete k němu domů, že jste si koupila tyhle džíny, že si dáváte salát místo hamburgeru, že jste pořád s tím blbečkem, přestože ho nikdy nebudete milovat. Kvůli sexu a příjemnému pocitu, který nám přináší, jsme schopni udělat hodně a občas i věci, za které se trošku stydíme. Pokud to ale nejde proti vaší osobnosti a neškodíte si tím, není za co se stydět.

  • Můžete chtít sex bez vztahu


    Autor: iStock
    Je možné mít skvělý sex s někým, s kým výborně vycházíte, rozumíte si ve spoustě věcí a máte toho hodně společného, a s nímž přesto nechcete mít vážný vztah.

    Chcete být lepší milenka? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Jak být lepší milenka • VIDEO: Bpž/ccmixter.org(Ramblinglibrarian)/shutterstock

  • Váš první nebude vždycky důležitý


    Autor: iStock
    To, že vás někdo připraví o panenství, nemusí být vždycky děsně romantický zážitek. Ten, který to provede, nemusí být nutně ten, se kterým budete mít speciální pouto celý život. Jeho funkce přivést vás do země sexu, zbavit vás panenství a vyslat vás do světa rozkoše byla splněna. Takže pokud si už ani nepamatujete, jak se jmenoval, o nic nejde. Prostě nebyl tak dobrý, abyste na něho musela vzpomínat.

Diskuse ke článku
.