Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Céline Dion si chce nechat udělat originální tetování jako památku na manžela

11. srpna 2016 | 06:00

Před sedmi měsíci podlehl manžel zpěvačky Céline Dion rakovině. V rozhovoru pro časopis Vogue se zpěvačka svěřila, že by si jako vzpomínku na něj chtěla nechat vytetovat jeho srdeční tep.

René Angélil zemřel v lednu ve věku 73 let po dlouhém boji s rakovinou. Jako by toho nebylo dost, dva dny poté osud zasadil Céline Dion (48) další ránu. Na tu samou nemoc zemřel i její devětapadesátiletý bratr. Zpěvačka se ale nehroutí, oporou jsou jí samozřejmě její děti – patnáctiletý Rene a pětiletá dvojčata Eddy a Nelson – a také hudba.

Céline Dion oznamuje na Twitteru, že 26. srpna vyjde její další album, v pořadí už 26.!
Autor: Twitter.com

Na svém Twitteru koncem července oznámila světu, že se fanoušci mohou těšit na její 26. studiové album, tentokrát ve francouzštině: Encore Un Soir. Počátkem srpna také zahájila své turné v Kanadě a Las Vegas, které bude trvat do příštího února.

V krátkém dotazníkovém videu pro Vogue se zpěvačka vyjádřila k tomu, zda preferuje piercing nebo tetování. Neřekla sice, co má radši, ale k tetování má jasný postoj:

„Lidé si dávají vytetovat jména na ruku, ale pak stárnou a místo Louise je z toho Louis. Kůže se prověšuje, to je gravitace, baby!“ říká zpěvačka. „Ale musím přiznat, že když zemřel můj manžel, tak možná bych si dala vytetovat jeho srdeční tep. A tak bych mohla mít jeho srdeční tep na svém těle do konce života,“ říká.

 

Video se připravuje ...
Céline Dion pro Vogue • VIDEO: Youtube.com

Na poslední otázku, zda preferuje stylovost nebo komfort, odpověděla rezolutně, že stylovost. „Pokud začnete preferovat komfort, znamená to, že stárnete. A já nestárnu,“ řekla nakonec zpěvačka. Jak je vidět, pozitivní přístup k životu neztratila!

Autor: red