Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Vývoj stylu Meryl Streep: Elegantní a sexy i na prahu sedmdesátky

17. dubna 2018 | 06:00

Když se řekne nejznámější a nejtalentovanější herečka všech dob, je nám hned jasné, o koho se jedná – o Meryl Streep (68). Pojďte se podívat, jak se vyvíjel styl nadané ženy, která jako by snad ani nestárla. Strčí do kapsy i o desítky let mladší kolegyně a je sexy a šik!

O Meryl Streep by se dalo říct, že je dámou každým coulem. Její styl je jedinečný, když zvolí kalhoty, tak ty elegantní, spíše však dává přednost šatům a sukním. Meryl si na nic nehraje, je sama sebou a to už od raných let. 

V mládí milovala bohémský styl. Ráda ho kombinovala s velkými pánskými košilemi, oversized bundami a to celé vždy dotáhla tím, že si přehodila dlouhé vlasy na jednu stranu. Meryl nenosila přesně padnoucí a nejmodernější kousky jako ostatní hvězdy Hollywoodu, ale raději volila oblečení, které odráželo její osobnost.

4919893:gallery:true:true

V tomto směru pokračovala i nadále. K bohémským outfitům přidala elegantnější kousky, jako jsou třeba kostýmy. Se stylem rostla i její herecká kariéra, její profesní úspěchy však nebyly na úkor štěstí v soukromém životě. Po tragické smrti prvního snoubence si v roce 1978 vzala sochaře Dona Gummera. S ním je dodnes a mají spolu čtyři děti.

 

Zdá se, že její šatník je s přibývajícím věkem stále lepší a lepší. Zejména na červeném koberci se umí ukázat opravdu ve velkém stylu. Momentálně nejraději nosí splývavé kolové sukně, vypasovaná saka a nebojí se ani výraznějších barev, jako jsou rudá, růžová nebo nebesky modrá, ani hlubšího výstřihu. Vždy ví, jak se má obléknout, a ve svých skoro sedmdesáti letech vypadá opravdu dokonale.

2018 - Udílení zlatých glóbů.
Autor: profimedia.cz

Podívejte se na další outfity Meryl Streep ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Filmy World/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová