Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Ztrácejí se před očima! Které celebrity hubnou víc, než je zdrávo?

  • 30. listopadu 2015 | 06:00

    Bývaly krásné, dokud nepropadly šílenému trendu vyzáblých těl. Netýká se to jen dospívajících dívek, ale i celebrit, které se bohužel stávají příkladem pro další ženy. Ty tam jsou jejich smyslné křivky, kterými v minulosti oslňovaly muže. Dnes jsou jen samá kost a šlacha. A nejde jen o hvězdy zahraniční. Hubnutím jsou posedlé i některé české herečky.

  • Jitka Schneiderová

    Herečka Jitka Schneiderová, která teď září ve StarDance, se pomalu začíná ztrácet před očima.
    Autor: ČT, herminapress.cz

    V posledních týdnech se nám před očima začíná ztrácet populární herečka Jitka Schneiderová, kterou máme možnost každý týden obdivovat v populární taneční soutěži StarDance. Od začátku patří k favoritům a na parketu jí to opravdu jde.

     

    Zřejmě vlivem náročných každodenních tréninků ale stále hubne. Na těle už nemá ani gram tuku navíc. Jestli to ale takhle půjde dál, začne se podobat všem těm hollywoodským vychrtlinám. Ona je však se svou postavou spokojená.

     

    "Já bych vlastně všem chtěla doporučit: Holky, tancujte, protože já jsem nikdy neměla takhle vyrýsované a zmenšené tělo," prohlásila v rozhovoru pro iDnes.

  • Daniela Šinkorová

    Daniela Šinkorová zhubla o 17 kilo.
    Autor: archiv Blesk, facebook.com
    Ještě před rokem byla herečka, moderátorka a zpěvačka často středem pozornosti kvůli své oplácané postavě. Ty časy jsou už ty tam. Na jaře dokonce Daniela svým vyhublým vzhledem podnítila spekulace o anorexii nebo bulimii. Byla totiž poloviční. Z velikosti L přešla na velikost 34. Veškerá podezření však razantně odmítla.

     

    "Vážila jsem sedmdesát kilo a na mou výšku už to nebyla ani zdravá váha. Byla jsem vytočená sama ze sebe, že jsem si v obchodě nedokázala nic vybrat, a styděla jsem se sama před sebou si to zkoušet. Byla jsem nešťastná, protože mi nic nesedělo. Největší problém nastal, když jsem měla jít někam do společnosti," svěřila se nám herečka, která dokázala za rok shodit 17 kilogramů.

     

    "Vynechala jsem přílohy, mnohem méně jsem solila, dbala jsem na pitný režim, úplně jsem na čtyři měsíce vynechala alkohol. Jedla jsem obecně zdravé věci, které každá žena zná. Ráno bebe nebo vločky, místo kafe raději čaj. Místo limonád čistou vodu. Jedla jsem pětkrát denně, malinké porce, vybírala jsem si potraviny, které jsou zdravé a mají hodně energie. Po ránu jsem cvičila jógu," dodala.

  • Angelina Jolie

    Tahle fotka vyděsila celý svět.
    Autor: reprofoto National Enquirer

    Vzhled oblíbené herečky už opravdu děsí. Obrovská hlava na tenkém krčku, trčící klíční kosti, šlachovité ruce jako párátka s vystupujícími žílami a nohy jako špejle... O anorexii se u ní spekuluje už mnoho let. Teď se k tomu navíc přidala podezření z vážné nemoci.

     

    Když na začátku srpna tohoto roku americký magazín National Enquirer otiskl fotografii Angeliny Jolie z červencové návštěvy v Barmě, všichni její fanoušci byli zděšeni.

     

    "Odmítá jíst a zhubla na 37 kilogramů. Její stav je natolik vážný, že její muž a děti se bojí, aby při tomto tempu za pár let nezemřela," cituje magazín svůj zdroj.

  • Renée Zellweger

    Z kdysi sexy oplácané herečky totiž zbyl jen pouhý stín...
    Autor: profimedia.cz

    Renée, kterou proslavila především role obtloustlé "staré panny" ve filmu Deník Bridget Jonesové, je svou posedlostí štíhlou postavou známá. Drží prý přísné diety, tančí, maká v posilovně. A to i když její oblé pozadí bylo vyhlášeno nejvíc sexy zadkem roku 2003.

     

    Před rokem se už ale začalo mluvit o tom, že propadla anorexii. Trčící kostnatá ramena, propadlé lícní kosti, šlachovité nohy. Z kdysi sexy oplácané herečky totiž zbyl jen pouhý stín.

  • Amal Clooney

    Amal Clooney po boku George Clooneyho
    Autor: profimedia.cz

    Dlouho to vypadalo, že se hollywoodského fešáka George Clooneyho žádné ženě nepodaří uhnat. Nakonec slavila úspěch britská právnička libanonského původu Amal Alamuddin, které v září loňského roku řekl své ano.

     

    Drobná elegantní žena byla vždy velmi štíhlá. Dnes je ale už nezdravě vyzáblá. Právě vztah se slavným hercem se totiž na její váze negativně podepsal.

     

    "Začala hubnout kvůli svatbě. A od té doby s tím vlastně nikdy nepřestala. Doslova se ztrácí před očima," tvrdí přátelé půvabné advokátky. Amal se prý snaží vyrovnat se herečkám, s nimiž se přátelí její manžel.

Klíčová slova:  vip, zhubly, celebrity
Diskuse ke článku
.