Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Petra Tenorová: Mám ráda zarostlé a pohodové týpky

Video se připravuje ...
VIDEO: Andrii Konontsev
6. dubna 2016 | 10:00

Herečka Petra Tenorová, kterou můžete znát z pohádky Kouzla králů, kde hrála princeznu, nebo naposledy třeba ze seriálu Labyrint, dostala hlavní roli v muzikálu Srdcový král. Ten najdete na repertoáru Divadla Kalich. Všechny písničky v něm kdysi nazpíval Elvis Presley.

„Od té doby, kdy byl vynalezen walkman, měla jsem jeho písničky na kazetách a poslouchala je, jsou dokonalé a vždycky mi zvednou náladu,“ přiznala Petra Tenorová. Jeho hudba je bez diskusí, co se ovšem vzhledu týče, tam už to u ní s adorováním krále rock and rollu pokulhává. „Nemám ráda muže, kteří se pomádují. Dávám přednost normálním chlapům, zarostlým a pohodovým,“ prozradila na sebe herečka.

Choreografie budou prý v tomto muzikálu trochu náročnější, a proto herci a zpěváci potřebují mít dobrou kondičku. Jak se do ní dostáváPetra? „Právě jsem se naší choreografky ptala, jak na tom mám zapracovat. Poradila mi, ať chodím na pásu, pracuji s dechem, je dobré třeba si u toho zpívat. Myslím, že to bude v posilovně vypadat super, až si budu na pásu zpívat Elvise!“

Video se připravuje ...