Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bára Nesvadbová: Dcera má osm koček a tři psy, to jí musí stačit!

Video se připravuje ...
VIDEO: Tereza Kovářová
5. dubna 2016 | 06:00

Spisovatelka Bára Nesvadbová miluje módu, nenechá si tedy ujít žádnou příležitost pokochat se přehlídkou nových kolekcí návrhářů nejen v Čechách, ale i v zahraničí, kam si klidně kvůli přehlídce zajede. Její dcera Bibiana má díky mamince už od malička tu výhodu, že všude chodí s ní. 

„Bi má ohromnou výhodu oproti svým kamarádkám, protože já ji pašuji na všechny světové módní přehlídky a pořád tvrdím, že je ještě dítě. Už mi to kolikrát nevěří a myslí si, že s sebou vodím nějakou mladou blogerku. Módu vnímá od malička, a to i v jiných metropolích. Hodně se učí a uvědomuje si hodnotu a množství práce, které za tím jsou. Těší mě, že jsem jí mohla dát takový vhled, kdy začala Markem Jacobsem a končila Karlem Lagerfeldem,“ vysvětluje Bára Nesvadbová.

Móda a speciálně ta, za kterou stojí taková významná jména, je také pěkně drahá. Pokud si tedy Bibiana zvykne na takový luxus, mohlo by to Báře udělat pěkný vítr v peněžence. „Od malička ví, že jsem matka samoživitelka, myslím, že mám zodpovědné dítě. Doma má osm koček a tři psy, a to jí musí stačit.“

Video se připravuje ...