Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tereza Kostková: Snažím se žít zdravě a moc „neprasit“

Video se připravuje ...
Tereza Kostková
VIDEO: Tereza Kovářová
31. března 2016 | 06:00

Herečka Tereza Kostková vypadá skvěle. Přiznala se nám, že nepohrdne ničím novým a zajímavým, co jí slibuje účinky na hubnutí nebo omlazení. Testuje a zkouší a nemá žádnou zaručenou metodu. V každém případě dbá na to, aby se celý rok jakž takž držela a nepřepadaly ji záchvaty hřešení, které by pak musela dlouze a namáhavě řešit. 

V salonu Be Lovely měla svou přednášku přední dietoložka Vivienne Talsmat, která se stará i o některé z členů britské královské rodiny. Ta nám všem na ochutnávku namixovala koktejl z produktů, které sama sestavovala podle svých pravidel a zásad zdravého stravování. Tereza tento koktejl plný zdraví také ochutnala. „Většinu roku piju čaje, mám je ráda, jsou chutné, existuje spousta možností a je to rychlé. Nemám čas si každý den něco takhle šudlat,“ přiznala nám Tereza Kostková.

Natáčení StarDance na konci roku je vždycky náročné, ale díky tomu, že Terezu neskutečně baví a je to její srdeční záležitost, ani to jako práci nevnímá. Nyní se soustředí na roli maminky. „V tuto chvíli nemám nic nového, takže mám přes den relativně volno, ale jak všechny maminky vědí, starost o domácnost a o Toníka mi zabere celkem dost času. Musím také číst, cvičit – a k tomu rádio a nějaké moderace, takže den se zaplní raz dva," popsala nám svou denní náplň herečka. 

Video se připravuje ...