Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Podívejte se na bezchybné tělo Olgy Menzelové po dvou dětech

Video se připravuje ...
VIDEO: Adriana Krátká
27. března 2016 | 06:00

Nádhernou manželku režiséra Jiřího Menzela Olgu jsme zastihli, zrovna když si udělala chvilku pro sebe a odběhla si ke kadeřníkovi a zacvičit si na Power Plate®. Rok po porodu druhé dcery Evičky má tělo jako modelka. Posuďte sami.

„Jsem bývalá atletka a pohyb nutně potřebuji k aktivní relaxaci, chodím za svým trenérem Radkem cvičit dvakrát, když se zdaří, tak třikrát týdně. Cvičení trvá jen dvacet minut, takže to docela jde. Mám Power Plate® i doma a cvičím i tam, jelikož je to pro mě ohromná úspora času. Když mi Radek řekne co a jak, tak doma na to vletím a je to,“ vysvětlila nám Olga.

Velikonoce jsou tu a také u Menzelů je prožívají. „Kdybyste to viděla u nás v bytě, tak se zasmějete. Jsou tam všude po pokojích malovaná vajíčka a Anička se snaží vyzdobit byt. Včera voskovkami malovala vajíčka celý večer, takže na úkoly došlo až hodně pozdě. Letos to nějak víc prožívá. Malá Evička jí to roznáší po bytě, takže na ni křičí, protože se jí to nelíbí. Takže jsem se dost těšila letos na Velikonoce,“ smála se Olga Menzelová

Video se připravuje ...