Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

5 trendy kousků, které byste si měla pořídit v červnu!

  • Vyrazte na červnové nákupy.
    15. června 2015 | 06:00

    Léto už klepe na dveře, a tak je pravý čas obohatit svůj šatník o pár svěžích kousků. Připravily jsme pro vás seznam pěti trendů, které by si každá správná "shopaholička" měla v červnu pořídit.

  • Košilové šaty

     

    F&F, 649 Kč
    Autor: archiv firem
    O propínacích šatech, které připomínají dlouhou košili, jsme psaly už několikrát. Není divu! Jsou opravdu jedním z největších módních hitů aktuální sezony a rozhodně se v popředí udrží i v příštím roce. Alespoň jedny košilové šaty s dlouhým nebo krátkým rukávem – v oblíbené barvě – prostě musíte mít! Navíc pohodlné, ležérní a zároveň elegantní a sexy šaty sluší opravdu všem ženám bez ohledu na to, jakou mají postavu. Tak neváhejte!
  • Espadrilky

    Deichmann, 499 Kč
    Autor: archiv firem
    Plátěné espadrilky s podrážkou z jutového vlákna jsou absolutním letním hitem. Můžete je nosit na pláž, do města i do práce. Záleží jen na tom, co si k nim obléknete. Kromě univerzálnosti určitě oceníte i pohodlnost a ležérnost. Vzdušná obuv z plátna nebo bavlněné tkaniny je jako stvořená pro tropické letní dny. A navíc v nich můžete chodit klidně celý den a budete se cítit pohodlně.
  • Džínové šortky

     

    Lindex, 699 Kč
    Autor: archiv firem
    K létu patří neodmyslitelně šortky! Letos si v obchodech můžete vybrat od klasických džínových přes volné šortky na gumu až po kousky ke kolenům. Díky široké nabídce si vyberou ženy s jakýmkoliv typem postavy. Základem letního šatníku jsou však klasické denimové šortky, které se dají zkombinovat naprosto se vším. Vyčarujete s nimi sportovní, elegantní i sexy model.
  • Slaměný klobouk

     

    Zara, 399 Kč
    Autor: archiv firem
    Trendy záležitost a ochrana před sluncem v jednom? Slaměný klobouk! Skvělý doplněk dokáže i z toho nejobyčejnějšího outfitu vytvořit prudce trendovou záležitost. Na žádném fesťáku, grilovačce ani výletu se bez něj zkrátka neobejdete. Výborně poslouží i v momentě, kdy si nestíháte umýt vlasy. Zamaskuje všechno! V obchodech si můžete vybrat z obrovského množství slamáků v různých barvách, tvarech i s originálními ozdobami.
  • Plavky

     

    New Yorker, vrchní díl: 399 Kč, spodní díl: 249 Kč
    Autor: archiv firem
    Ať se nám to líbí nebo ne, je čas pořídit si nové plavky. Letos nešlápnete vedle snad se žádným střihem, barvou ani potiskem. Stejně jako loni totiž frčí rafinované bikiny s třásněmi a volánky, jednodílná klasika nebo monokiny. Velkou letošní novinkou jsou pestrobarevné neoprenové plavky a prodloužené vršky, které se podobají korzetu.

Klíčová slova:  móda, trendy, krása, červen, jaro, léto, nakupování, obchod
Diskuse ke článku
.